Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy se zvukem a zobrazováním videa po přechodu na 9.10  (Přečteno 1681 krát)

HS

• Návštěvník
Zdravím!
Tak jsem zkusil přejít na devět.deset...
Bohužel ale mám problém.Zvuk se přehrává špatně.Jako by se první sekunda přehrávala jako druhá a naopak.Takhle to pokračuje z třetí a čtvrtou atd. až do konce skladby.
Totéž dělá i obraz v kombinaci se zvukem (film... ;D),do té doby,než zvuk zhruba po minutě vypadne úplně pak se začne obraz přehrávat správně,ale už bez zvuku...
Komp je už sice archaický Athlon 3800+,deska je AsRock ale přesně nevím která,do case se mi lézt nechce ;D,GF 6600 XF,Zvuk MediaForte MF801
Na předchozích verzích bylo vše OK...
« Poslední změna: 03 Listopadu 2009, 00:04:20 od HS »

vidocq

• Návštěvník
Re: Problémy se zvukem a zobrazováním videa po přechodu na 9.10
« Odpověď #1 kdy: 03 Listopadu 2009, 09:16:23 »
Karmic má obecně velké problémy se zvukem. Osobně bych buď počkal na opravy, nebo zkus prohledat ubuntuforums.org

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #2 kdy: 03 Listopadu 2009, 09:46:45 »
taky jsem znovu zkusil upgradovat (i kdyz jsem se zarekl, ze to uz neudelam) a bac! vubec mi to nedetekuje zvukovku, firefox pada... No a pri hledani na foru jsem nasel http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,2859.0.html ;D
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

HS

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 04 Listopadu 2009, 18:41:10 »
Karmic má obecně velké problémy se zvukem. Osobně bych buď počkal na opravy, nebo zkus prohledat ubuntuforums.org

A protože jsem neměl s Ubuntu nikdy žádný problém,tak by mě zajímalo v jakém časovém horizontu můžu opravu čekat? :-\

vidocq

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 05 Listopadu 2009, 11:48:31 »
to se asi nedá s přesností určit, ale vzhledem k tomu kolik lidí hlásí bugs se zvukem, tak bych to očekával co nejdříve :)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 05 Listopadu 2009, 14:34:33 »
Zkuste si dát pokud máte 64bit libsdl1.2debian-pulse. Zatím mi zvuk drží již 3dny :)
V 32bitu mi blblo i toto.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

noeur

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 07 Listopadu 2009, 00:01:09 »
ak to niekomu pomôže , tak na link:http://monespaceperso.org/blog-en/2009/10/29/upgrade-alsa-1-0-21-on-ubuntu-karmic-koala-9-10/         sa mi podarilo spojazniť zvuk v Ubuntu Karmic Koala

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.