Mám na vás vážení takový dotaz (především na ty, kteří to tu řídí/vlastní).
Co je s tým novým webem? V čem je problém??
Problém je především v tom, že ti, co to tady "řídí" mají tak málo času, že stěží stíhají své běžné aktivity a na ty volnočasové jim toho opravdu moc nezbývá...
Někdy před půl rokem sem posílal pár návrhů (a dokonce i tisícovku) v naději, že to trochu nakopnu.
Musím říct, že si toho opravdu velmi vážím -- návrhy jsou opravdu moc pěkné (ačkoli ne všechny jsou zrovna můj "šálek čaje") a peníze taky určitě neuškodí.
Nezlobte sa na mňa, ale jste v této věci úplně neschopní.
I když se mi toto hodnocení nelíbí, zlobit se nemůžu, protože je do jisté míry pravdivé.
Tento web je zcela nevyhovující a většinu zájemců odstraší dřív, než se proklikají k stažení.
Tak strašně bych to zase neviděl. Nevyhovující je, ale odstrašující snad ještě ne.
Takže... základní dotaz: Proč to nenecháte udělat profíkom?
To je současný záměr. Nikdy jsem ale nechtěl vzít někoho "naprosto cizího" -- na výzvy se mi nikdo z komunity neozval a moji známí, kteří se webu profesionálně věnují jsou většinou ještě vytíženější než já, takže ani za peníze další zakázky neberou (i když zrovna tenhle týden jsem možná někoho sehnal...).
Normálně se udělá sbírka a bude veřejně, dostupně a jasně napsané kolik kdo dal (konečná částka řekněme 25 000Kč). Dávám 500Kč.
Peníze opravdu nejsou potřeba (rozhodně ne 25 tisíc), uvolnění těch pár tisíc, které budou potřeba mi výbor povolil už loni.