Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nastavení Wifi  (Přečteno 729 krát)

satoriwpw

• Návštěvník
nastavení Wifi
« kdy: 08 Listopadu 2009, 00:21:54 »
Nazdar,

na desktop jsem si pořídil AIRLIVE 1600 USB at nemusim po dome tahat draty a nejde mi v 9.04 rozchodit wifi. Zajimave je, ze kdyz spustim pouhe CD LIVE 9.04 bez instalace, tak mi tu wifinu bez problemu najde a komunikuje s hlavnim routrem. Pokud stejne nastaveni provadim v nainstalovane desktopove 9.04, casem uz upgradovane, a i kdyz zadavam ty stejne udaje v network manageru jako u live cd, tak mi nic nenajde a stale se ikonka site toci a toci. Jsem zoufaly, zkuste mi prosim poradit.

Dik

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: nastavení Wifi
« Odpověď #1 kdy: 08 Listopadu 2009, 03:53:26 »
Nazdar,

na desktop jsem si pořídil AIRLIVE 1600 USB at nemusim po dome tahat draty a nejde mi v 9.04 rozchodit wifi. Zajimave je, ze kdyz spustim pouhe CD LIVE 9.04 bez instalace, tak mi tu wifinu bez problemu najde a komunikuje s hlavnim routrem. Pokud stejne nastaveni provadim v nainstalovane desktopove 9.04, casem uz upgradovane, a i kdyz zadavam ty stejne udaje v network manageru jako u live cd, tak mi nic nenajde a stale se ikonka site toci a toci. Jsem zoufaly, zkuste mi prosim poradit.

Dik

Můžeš zkusit jako manažera WICD (balík wicd) namísto Network Managera.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.