Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Operation 7?  (Přečteno 2195 krát)

Traste

• Návštěvník
Operation 7?
« kdy: 18 Listopadu 2009, 15:45:02 »
Zdravím, zamiloval jsem se do kubuntu(9.04) a jediné co mě ještě drží na winech je operation 7. Codka jsem jakž tak rozchodil a nic jiného než tohle a operation 7 nehraju. Spouští se to přes webovéhoklienta. a a potřeboval bych poradit jak na to. díky mocza odpovědi.

Odra

• Aktivní člen
  • *
  • Docendo discimus.
Re: Operation 7?
« Odpověď #1 kdy: 18 Listopadu 2009, 17:18:22 »
webového klienta?

Spouští se to nějak takhle - uvádím pro příklad CoD4 (jen jestli máme stejnou myšlenku) http://www.zaparit.cz/hry/online-hry/call-of-duty-4

A co přesně ti to napíše když to spustíš pod Firefoxem bez klienta?

...toto? - "Firefox nemůže otevřít tuto adresu, neboť protokolu (zaparit) není přiřazen žádný program."
Audi, vide, tace.
ddg.gg , DNSCrypt

Traste

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Listopadu 2009, 19:02:30 »
ne, špatně jsem to řekl "webový klient". Funguje to tak, že se přihlásíš na stránky OP7, pak dáš start game a plugin z firefoxu si najde potřebné soubory instalované na hdd, které spustí. Takže jestli znáš gamepark, tak gamepark se spouští skoro stejně. Snad jsem to vysvětlil pochopitelně. problém je že ten plugin se instaluje do firefoxu z .exe, tak jsem otevřel windosowský firefox ve wine a dal instalovat ale nešlo. díky moc:)

Odra

• Aktivní člen
  • *
  • Docendo discimus.
« Odpověď #3 kdy: 18 Listopadu 2009, 20:26:46 »
Hmm...
tak to nevím jestli ti dokážu poradit.

Bez klienta ta hra nejde spustit?

S gameparkem taky moc zkušeností nemám - hraji jen příležitostně a to tak, že byli co si vzpomínám na GP zveřejněmy IP adresy jednotlivých serverů kde se člověk mohl připojit.

A pokud jde hra spustit i bez pluginu nepůjde to tak, že si tedy opíšeš z webu IP a poté ve hře např. přes konsoli se connectneš na onen server? Bude to trochu nepohodlné, ale třeba to půjde... jinak zkus googlit třeba ještě něco najdeš ;)
Audi, vide, tace.
ddg.gg , DNSCrypt

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.