Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dropbox v panelu  (Přečteno 2914 krát)

mara666

• Návštěvník
    • České TV programy
Dropbox v panelu
« kdy: 30 Prosince 2009, 21:11:55 »
Mohu požádat o radu jak opět dostanu do panelu dropbox? Omylem jsem klikl na ikonku dropboxu a odstranil jsem ji. Nyní bohužel nevím jak tuto službu vrátit zpátky. Pokud kliknu na přidat na panel žádná taková aplikace se tam nenachází a vlastní příkaz pro spuštění bohužel nemohu na netu nelézt.

Předem děkuji za odpověď.
By MST

Senior

• Návštěvník
Re: Dropbox v panelu
« Odpověď #1 kdy: 30 Prosince 2009, 23:44:30 »
Aplikace >Internet >Dropbox   tam ho nenajdete?

pajinek87

• Návštěvník
    • Pavel Studeník | vahoo.cz
« Odpověď #2 kdy: 31 Prosince 2009, 12:02:35 »
popřípadě do terminálu napsat "dropbox &".

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 31 Prosince 2009, 13:02:48 »
Ta ikonka se zobrazuje v oznamovací oblasti ( - to je to, co je na panelu, dropbox žádný applet afaik nemá), pokud je dropbox spuštěný. Takže jak radí nade mnou, - spustit dropbox.
Xubuntu 12.04

ladarozan

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 01 Ledna 2010, 10:44:19 »
Hele, lidi, co to je ten dropbox vlastně?
AMD A4-5300, Hauppauge HVR-4000, Ubuntu 12.04, Windows 8
-Tablet Protab26 a Toshiba AT10 Android 4.3.1
-Asus EEE1000H,WinXP

Senior

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 01 Ledna 2010, 14:27:49 »

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 01 Ledna 2010, 15:18:26 »
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

mara666

• Návštěvník
    • České TV programy
« Odpověď #7 kdy: 01 Ledna 2010, 18:24:26 »
Ta ikonka se zobrazuje v oznamovací oblasti ( - to je to, co je na panelu, dropbox žádný applet afaik nemá), pokud je dropbox spuštěný. Takže jak radí nade mnou, - spustit dropbox.
Ne tak to nefunguje, dokonce se mi při kliknutí ani neotevře adresář: /home/!jmeno!/Dropbox

btw. ikonka dropbox mimo jiné ukazovala zda jsou data aktuální na on-line disku nebo je se soubory pracováno - bohužel však nevím jak ji tam vrátit zpět :( - reinstall nepomohl
By MST

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 01 Ledna 2010, 21:47:35 »
Funguje to tak (např. mně), nicméně problém je asi jiný. Na zkoušku bych zkusil vytvořit jiný panel (pravý klik na panel - nový panel) a na něj umístit oznamovací oblast.
Možná je něco s nastavením toho panelu. Ale pokud to bylo tak, že jsi klikl na iknoku dropboxu a dal "stop dropbox", opravdu by stačilo ho spustit. Pokud jsi klikl na oznamovací oblast a dal "odstranit z panelu", stačilo by ji přidat na panel. Pokud je nastavení panelu nějak "rozbité", zkusil bych, jak jsem psal prve, nový panel.

Příkaz pro spuštění dropboxu je (v terminálu)
Kód: [Vybrat]
dropbox startTím by se měla obnovit i konka v oznamovací oblasti.
Xubuntu 12.04

mara666

• Návštěvník
    • České TV programy
« Odpověď #9 kdy: 05 Ledna 2010, 12:51:06 »
Funguje to tak (např. mně), nicméně problém je asi jiný. Na zkoušku bych zkusil vytvořit jiný panel (pravý klik na panel - nový panel) a na něj umístit oznamovací oblast.
Možná je něco s nastavením toho panelu. Ale pokud to bylo tak, že jsi klikl na iknoku dropboxu a dal "stop dropbox", opravdu by stačilo ho spustit. Pokud jsi klikl na oznamovací oblast a dal "odstranit z panelu", stačilo by ji přidat na panel. Pokud je nastavení panelu nějak "rozbité", zkusil bych, jak jsem psal prve, nový panel.

Příkaz pro spuštění dropboxu je (v terminálu)
dropbox startTím by se měla obnovit i konka v oznamovací oblasti.
Ano, dal jsem "odstranit z panelu". Dropbox funguje na 1/2, číli mi nefunguje v panelu ani v nabídce - Aplikace >> Internet >> Dropbox - po kliknutí neproběhne žádná akce. V terminálu se mi zobrazí pouze, že dropbox je již spuštěn.
dropbox start
Dropbox is already running!
Vůbec nevím co dělám špatně.
By MST

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: 05 Ledna 2010, 18:06:23 »
Možná jsi jen změnil nastavení, aby se nezobrazovala ikona v oznamovací oblasti, zkus přesunout složky ~/.dropbox* nkam do bezpečí. Nejdřív bych tedy v terminálu zastavil dropbox
$dropbox stopPak bych schoval ty složky a pak spustil dropbox. Tam se tě to bude ptát jako po instalaci, na účet apod. Pak by se měla objevit ikona v oznamovací oblasti. Bohužel jsem nepřišel na to, kam si dropbox ukládá nastavení ani jak ho změnit bez té ikonky.
Xubuntu 12.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.