jelikoz tady byli skoro vsichni, kdo tu neco znamenaji, jmenovani (ocividne se to zvrhlo a neni to nominace na ubuntaka roku, ale spis seznam lidi, o kterych si kdo mysli, ze
jsou vyraznym prinosem/vypadaji, ze maji solidni znalosti* ), tak spis vyzdvihnu letosni prekvapeni:
jfoot // mit vsichni takovy pomer uzitecnych prispevku a vaty, tak uroven tohoto fora vyleti nahoru jako raketa
mka // procentualni mnzostvi vaty sice vyssi, ale bez vaty by tu byla zase desna nuda, ne?
petergula // viz. jfoot
Roman Hornik // opravdu prekvapeni - viz. mnozstvi prispevku za rok: 2007: 2, 2008: 0, 2009: desne moc
vyse uvedeni se tu sice vyskytuji dele, ale vice zacali prispivat az letos(resp. loni), z tech opravdu registrovanych v roce 2009 pak:
petrakis // nekdy bych mel vyzkouset nektery z jeho mnohych navodu...
Kedrigern // take malo vaty a jeste ma nick podle me oblibene postavy!
LuciusMare // sotva se tu objevil a ma 1100+ prispevku a moderatora k tomu - no neni to uzasne?
z tech co tu jeste nejsou , ale ja si o nich myslim, ze
jsou vyraznym prinosem/vypadaji, ze maji solidni znalosti:
Ender Wiggin
Tadeas Parik
jako opravdovou nominaci: NTZ aka BBM
a aby se necitili urazeni ostatni, o kterych si myslim, ze
jsou vyraznym prinosem/vypadaji, ze maji solidni znalosti a pritom uz jsou zde uvedeni, tak
cat "quakeruv seznam" | sed 's/MacHala/quaker66'* k casti "vypadaji, ze maji solidni znalosti" pocitam i sebe, protoze jinak si nedovedu predstavit trojnasobnou nominaci sve malickosti, navic slovo "vypadat" vysvetluje, proc arrange nebyl schopen ve svem seznamu moji nominaci zduvodnit

(a nazivo jsem v predstirani znalosti jeste mnohem lepsi

)