Omlouvám se, že téma znovu otevírám, ale nešlo by přece jen nějak zvuk zprovoznit přes pulseaudio? Potřeboval bych to kvůli Creative X-Fi Surround 5.1, která v ALSe moc nefunguje...
Mám ntb HP 6735s (viz podpis). Když k němu připojím externí USB zvukovku Creative X-Fi Surround 5.1, v panelu mi jde hlasitost normálně regulovat, do předvoleb zvuku se také dostanu... Když ex. zvukovku odpojím, zvuk mi bez problémů funguje i s regulací v panelu z vestavěných reproduktorů (interní zvukovky) až do dalšího restartu. Jakmile notebook restartuji, zvuk pořád funguje, v indicator-appletu se však místo repráku c|))) ukáže c|--- a po kliknutí na ikonu se nezobrazí posuvník na regulaci hlasitosti. Jakmile Klepnu na Předvolby zvuku... Ukáže se hláška "Čekání na odpověď zvukového systému..." Také přestane fungovat regulace pomocí funkčních kláves (fn + příslušné klávesy)
Hlasitost mi sice jde regulovat přes alsamixer, zvuk ale viditelně jede přes ALSU, protože kdykoli se pokusím v gstreamer-properties nastavit výstupní zásuvný modul na PulseAudio Sound Server a klepnu na Test, vyskočí hláška "PulseAudio Sound Server: Failed to connect: Spojení odmítnuto" Nejhorší potom je šílené vytížení procesoru, o které se starají především procesy indicator-applet a indicator-sound-service.
Zkoušel jsem restartovat pulseaudio server a mazat .pulse složku z home adresáře, nicméně nic z toho nepomáhá...
Chtěl bych se vyhnout kompletní reinstalaci systému.
Předem velmi děkuji za pomoc..