Ahoj,mám nainstalovaný RoundCube verze 0.3.1, vše jsem nastavil, povolil jsem plugin Password. Vlezl jsem do /plugins/password/config.inc.php.dist, které jsem zkopíroval na config.inc.php, kde jsem nastavil toto:Kód: [Vybrat]$rcmail_config['password_driver'] = 'sql';$rcmail_config['password_db_dsn'] = 'mysql://rc-user:rcheslo@127.0.0.1/mail';$rcmail_config['password_query'] = 'UPDATE `mail`.`users` SET `password` = ENCRYPT(%p) WHERE CONVERT(`users`.`email` USING utf8) = %u LIMIT 1;';Pak přejdu do Osobního nastavení a záložku Heslo. Zde zadám aktuální heslo, 2x nové heslo, potvrdím a pak mám jen bílou stránku bez ničeho, přičemž ve zdrojovém kódu jsou data. Heslo se nezmění, zůstanepouze to staré, do error ani sql logu roundcube se mi nic nezapíše (hodnota nastavena na trac. Zkoušel jsem nějaké kombinace, ale nic, co by mi fungovalo. Předpokládám, že problém bude ve spojení s databází nebo v samotném MySQL dotazu. Kde může být problém?
$rcmail_config['password_driver'] = 'sql';$rcmail_config['password_db_dsn'] = 'mysql://rc-user:rcheslo@127.0.0.1/mail';$rcmail_config['password_query'] = 'UPDATE `mail`.`users` SET `password` = ENCRYPT(%p) WHERE CONVERT(`users`.`email` USING utf8) = %u LIMIT 1;';