Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Netbook  (Přečteno 4748 krát)

Pavel Půlpán

Re: Netbook
« Odpověď #25 kdy: 21 Ledna 2010, 21:50:44 »
Hehe! Jsou v tom střeba jako v jakýmkoliv jiným notesu, můžou bejt stejný problémy. Pochybuju, že to tam dávaj proto, aby v tom demonstrovali bezchybnej provoz všech zařízení s Linuxem. To by se museli chlapci teprve krapet zasnažit!

Rixx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #26 kdy: 21 Ledna 2010, 21:53:49 »
A to by tam asi nedávali konzolový OS...predsa len máme v ponuke z linuxových distier aj omnoho lepších kandidátov...

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
« Odpověď #27 kdy: 21 Ledna 2010, 21:56:24 »
Zase záležích na lidech a jak notebook o něm stará. Jeden ze slováka hlásí že Acer je bezproblémový a v Česku hlásí že Lenovo praská rohy. To budeme bavit asi celej život. Jak koupí podle toho. Pokud chceš nosit a nebo notebook vyhodit do hnoje. Tak musí koupit nějakou kvalitu přes 50 000kč. Když člověk bude opatrnej a dodržuje tak si koupí 15 000kč. Záleží jak týká o hardware. Někomu tvrdí že značkový jsou špatný a druhej říká že značkový je lepší. Tohle už nemá cenu rozvádět řešit. Myslím že už se řešilo v jiném fórum atd... Nemám náladu řešit a chci zajít u Jezevčíka a dám jedno pivo. A jdu spát a poslouchat metal...  ;D  :D
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

Rixx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #28 kdy: 21 Ledna 2010, 21:59:04 »
Tak to je samozrejmosť. Ja mám noťas za 12500SK, rok a pol bez jediného problému. A neznamená, že čím drahšie, tým kvalitnejšie, ale v mnohých prípadoch je lepšie sa spoľahnúť na značku (nie však vo všetkch - nie vždy platí rovnica drahšie=lepšie)

Aj ja si dám ešte nejakú tu muziku na večer...

ADIO45

• Stálý člen
  • **
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Dráčkovo herní doupě
« Odpověď #29 kdy: 21 Ledna 2010, 22:08:19 »
To týče konzolový OS bohužel důvody? Tak bych musel už psát na firmu či společnost. Proč je konzolový OS? Já nevím a spíš notebooky prodávají pro chytré hlavičky.

Přesně tak. To stejně kamarád má iPhone a furt musel 3x poslat do oprávaře a přitom Apple je drahá značka. Proto kupujete Apple za značku. Já mám iPhone a je ok. Zase záleží jak technologie maká a něco tak fláknul či grafika tak už celej stroj se zlobí či nespolupracuje. Já si opravdu říkám že zase záleží na výrobek, peníze, časově, výdrž, hardware atd...
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.