Budeš opět dělat deb instalačku nebo bude pro příště jenom tar vydání?
Samozřejmě deb bude, jen jsem chtěl nějaký feedback, než to ubalím. Hlásili se dobrovolníci na slovenskou lokalizaci, tak se doufám ozvou. Vlastně jsem nepřeložil jen následující frázi:
Multiple sessions detected
Byl bych rád za konstruktivní kritiku funkčnosti a především výchozí anglické lokalizace, páč mám furt pocit, že to není ono.
Než to předám soudruhům z Canonicalu, chtěl bych to mít trochu v cajku

Ahoj,
zkoušel jsem to v 11.10, tak píšu postřehy, některé věci jsem možná jen nepochopil.
Spustil jsem to dle návodu bez instalace:~/Downloads/shutdown-gtimer$ UBUNTU_MENUPROXY="" python ./shutdown-gtimer.py
(shutdown-gtimer.py:1786): Gtk-WARNING **: Nelze nalézt systém motivů v module_path: "pixmap",
(shutdown-gtimer.py:1786): Gtk-WARNING **: Nelze nalézt systém motivů v module_path: "pixmap",
Error while saving launcher:
'SGTimer' object has no attribute 'launcher'
Pokud mám přihlášeného jiného uživatele, tak to varuje. Pokud jsem přihlášen v konzoli jako root (sudo -s/-i), tak ne.
Zajímalo by mě, jak děláš, že tam máš tu nabídku nastavených odpočtů v obrázku (Budíček, Pizza,...). Mě to v launcheru neukazuje žádnou (jen Shutdown Timer + Ponechat ve spouštěči).
Pro více odpočtů musím spustit více instancí?
Díky na tohle se ještě podívám..
Ty chyby Gtk, to je problém tématu vzhledu, ale pokud je problém při ukádání spouštěče, je to někde špatně. Ostatně to je samozřejmě ten důvod, proč nemáš quicklist. A ty předvolby si samozřemě musíš nejdřív sám uložit. Na sessions se ještě podívám.
Jo a pro více odpočtů je zatím potřeba více instancí. Nemluvě o tom, že při spouštění z Quicklistu se vytvoří v Launcheru další ikona a nepřišel jsem zatím na to jak tomu zamezit. Není to jen můj problém.
Edit: Tak ukládání launcheru je opraveno, zkrátka jsem zapoměl ošetřit situaci, kdy žádné předvolby při spuštění nejsou. Ve funkci programu to nijak nebránilo, ve chvíli, kdy bys uložil vlastní předvolbu, by se současně uložil funkční launcher s quicklistem.
No a ohledně těch session, tak momentálně SGTimer varuje i tehdy, když je v konzole přihlášen tentýž uživatel. Mám to otestováno v Ubuntu 10.10. Jenže pokud se přihlásíš přes
sudo -i/-s, žádné další sezení se nevytvoří a tudíž nemá SGTimer problém s vypnutím systému.