Tak jsem po delší pauze zeditoval můj SGTimer a přidal další funkčnost.
Zatím to není ke stažení, ještě nemám doladěno a ubaleno, nehledě na lokalizaci, ale zajímají mě náměty, co případně doplnit, vylepšit...
Hlavní novinkou bude spouštění příkazů a skriptů, buď samostatně, nebo před zvolenou akcí. Bude tedy možné provést nějaký skript třeba před vypnutím počítače, nebo odhlášením. SGTimer při startu zkontroluje adresář
~/.sgtimer, ve kterém očekává použitelné skripty, a všechny spustitelné soubory přidá do seznamu, ze kterého si pak budete moct vybrat. Mimoto je možné zadávat příkazy přímo, stejně jako je píšete do terminálu, tedy i celé jednořádkové skripty.
Odpočet již ukazuje i dobu přepočtenou z minut na hodiny, minuty, vteřiny, kterou zobrazuje i v tooltipu po najetí myší na ikonu v oznamovací oblasti.
Ještě dodělám přepočet na reálný čas, tedy při nastavování, i běhu, uvidíte i v kolik hodin a minut odpočet skončí. Když tedy bude čas 14:36, vy nastavíte odpočet na 125 minut, rovnou uvidíte, že jsou to 2h05m00s a že odpočet skončí v 16:41. Tím bude možno současně nastavovat čas na délku odpočtu i na konkrétní denní dobu, podle toho, na jaký ukazatel budete při nastavování koukat.
Jinak se stále nastavuje i kolečkem, změna bude v tom, že velikost kroku se nebude měnit držením pravého tlačítka, ale jedním kliknutím přepnete na jemnější krok a druhým kliknutím přepnete zpět.
To bude pro verzi 0.1.3 asi vše, pokud nepřijdete s něčím neodolatelným