Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Uninstall windows  (Přečteno 3046 krát)

hepet

• Aktivní člen
  • *
Re: Uninstall windows
« Odpověď #25 kdy: 09 Února 2010, 11:19:13 »
Máš v pořádku HDD (SMART data)?
Zkoušel jsi TestDisk na obnovu dat?
Uložil sis záznam z gparted?

Takže, pokud nemáte něco na 100% vyzkoušené a pokud vám to nefunguje kdykoliv, tak, prosím, nepište voloviny.

To by tady (ani nikde jinde) nemohl napsat nikdy nikdo nic.
HDD v pořádku mám, TestDisk jsem nemohl použít, neměl jsem ho nainstalovaný a z LiveCD nevím, jak bych to instaloval, resp. použil. Záznam z gParted jsem neuložil, nebylo kam, neměl jsem v práci ani flashku  :-\.
Jinak k tomu poslednímu, lze psát, pokud si je jistý a má to fakt odzkoušené, proto pokud zde radím někomu s něčím, tak málokdy používám odkazy na Wiki nebo někde na netu (to sis mohl všimnout), ale radím jen to, co jsem sám vyzkoušel a funguje to  ;)Já jsem to několikrát bez problémů použil, to bych nikdy jinak neradil. Aby to fungovalo kdykoli, to ale do budoucna zaručit nemohu, to prostě nejde.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #26 kdy: 09 Února 2010, 12:00:49 »
...
Jinak k tomu poslednímu, lze psát, pokud si je jistý a má to fakt odzkoušené, proto pokud zde radím někomu s něčím, tak málokdy používám odkazy na Wiki nebo někde na netu (to sis mohl všimnout), ale radím jen to, co jsem sám vyzkoušel a funguje to  ;)
Že to funguje tobě neznamená, že to bude fungovat i ostatním. Mají jiný hardware, software, zkušenosti, náladu, podmínky doma...

Na druhou stranu - kdybych přišel o svá cenná data, napsal bych možná ještě něco ostřejšího než ty, nejsem moderator  :D

Mimochodem - teď je ideální šance vyzkoušet testdisk a poreferovat o svých zkušenostech, málokdo si na zkoušku vymaže data...

Heh, nejsi moderátor, proto by jsme to hnedka smázly. :D 8) Když ale bude nadávat admin Vojta, tak "my nehodní" sklopíme uši, zalezeme to kouta a počkáme, než se bouře přežene. ;D

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #27 kdy: 09 Února 2010, 14:16:46 »
...
Jinak k tomu poslednímu, lze psát, pokud si je jistý a má to fakt odzkoušené, proto pokud zde radím někomu s něčím, tak málokdy používám odkazy na Wiki nebo někde na netu (to sis mohl všimnout), ale radím jen to, co jsem sám vyzkoušel a funguje to  ;)
Že to funguje tobě neznamená, že to bude fungovat i ostatním. Mají jiný hardware, software, zkušenosti, náladu, podmínky doma...

Na druhou stranu - kdybych přišel o svá cenná data, napsal bych možná ještě něco ostřejšího než ty, nejsem moderator  :D

Mimochodem - teď je ideální šance vyzkoušet testdisk a poreferovat o svých zkušenostech, málokdo si na zkoušku vymaže data...

;D ...no jo, legrácky... "málokdo si na zkoušku vymaže data"... na to vás užije, smát se cizímu neštěstí  :D
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.