Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nehrají rádia WMA... vlastně po čerstvé instalaci nefunguje nic....  (Přečteno 6714 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Nehrají rádia WMA... vlastně po čerstvé instalaci nefunguje nic....
« Odpověď #25 kdy: 18 Února 2010, 15:51:38 »
Co ti tedy vlastně nefungovalo? Java skript, nebo Java JRE, které se tu řešilo?

Pominu-li různá nehrající rádia a videa, co jsem řešil dříve...

Dnes jsem se koukl na www.nomachine.com/testdrive a uprostřed okno s nápisem

The option to support Java applets may be disabled in your browser
or you haven't a suitable Java Plugin installed.

Click on button below to download
the Java Plugin.

Žádné tlačítko se nezobrazilo. Jen čtverečky, jako by tam chyběl obrázek.
Zkontroloval jsem, že mám Javu povolenu v FF a hledal myší neviditelné tlačítko. Kdyby byl rok 1997 a já měl Netscape 0.99 tak bych vše chápal. Ale je rok 2010 a mám pár dní nainstalované Ubuntu 9.10.
Žádná nabídka "stáhnout a nainstalovat to či ono", prostě nic. Jinými slovy, opraš znalosti, zagoogluj, projdi forum, spusť terminál a Synaptic a pohraj si. To je to, co mě štve. Strávil jsem tím přes půl hodiny. Obdobné to bylo s těmi několika věcmi v úvodu tohoto tématu.
Prostě "nudíš se po škole, nemáš co dělat", stáhni si Ubuntu a hraj si.

Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

aloisam

• Host
« Odpověď #26 kdy: 18 Února 2010, 17:06:46 »
Ahoj holky! Před časem jsem kvůli trojskému koni musela dát přeinstalovat windows a notebook jsem dostala zpátky úplně čistý bez zbytečných softvérů. Pak jsem všechno potřebné znova nainstalovala. Akorát nemůžu přehrávat videa z foťáku Olympus s příponou MOV. Asi to potřebuje nainstalovat nějaký softvér,ale nevím jaký. Ješte před reinstalací windowsu mi to všechno šlo. Asi proto, že manžel jsi koupil MP3 přehrávač a myslím s instalačním CD přehrávače se do pc nainstaloval i Sonicstage a pak jsem měla na přehrávání i BS player. Videa jsem přehrávala bez problémů. No a teď nevím kudy kam. Na přehrávání mám jenom klasiku Windows Media Player a po spuštění videa se vypíše následující text: "Vybraný soubor má příponu (.mov), kterou program Windows Media Player nerozpoznal. I tak jej ale dokáže možná přehrát. Protože přípona je pro program Player neznámá, ujistěte se, že soubor pochází z důvěryhodného zdroje".Pak je dotaz: Chcete aby program Player přehrál tento obsah- Ano/Ne. Dám Ano a přehrává jenom zvuk.
Můžete mi prosím poradit, co mám dělat?

a propos: Mně se na tý stránce žádný okýnko nezobrazí. Jak na to? Upozorňuju, že nechápu rozdíl mezi javou a javascriptem, a nerad dělám v terminálu, (max. ctrl+c,v) takže prosím  raději bez něj. ;-) K instalaci kodeků a javy jsem ho nepotřeboval.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #27 kdy: 18 Února 2010, 17:38:47 »
Kdepák Windows... hrůza...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.