Dostal jsem se trochu dál ... když jdu do takto nastavené složky přes IP adresu serveru, jsem schopen dostat se do složky (složek), kde mám přístup přes jeden login, když se ale pokouším dostat do další složky, s jiným loginem, opět mě to vyhazuje (NT_STATUS_ACCESS_DENIED). Na dalším PC to jsem schopen udělat zase naopak, nikdy se ovšem nedostanu do složek se dvěma různými přístupy. Vždycky se nějakým způsobem ten druhý login zablokuje.
Takže řeším 2 problémy, jak se dostat do složky přístupem login/heslo, když zadám název serveru na síti. (ten název mám uvedený v hosts s příslušnou IP adresou serveru) Jsem schopen se dostat jen do hlavní složky, kde vidím ty nasdílené složky.
No a druhý problém je ten, když mám 2 různé loginy a nejsem schopen se dostat do 2 složek, když má každá jiný login.
Ta Samba mě už docela ničí, nevěřil bych, že s tím budu mít tolik problémů, přečetl jsem už hromady ať už dokumentace nebo diskuzí k ní.
Když si uvědomím, jak je to jednoduché nastavit třeba ve Win98

tam bych byl hotov za pár minut i s instalací, nechci to ale vzdát, prosím poraďte