Mno díky za rady, ale na rovinu řikám, že přes příkazy nehodlám ovládat systém. Takže to tu zamkněte. Já sem zvyklej, že prostě všechno so potřebuju, jde normálně a rychle nainstalovat. Jsem zvyklej, že po instalaci systému mi trvá max 2 - 3 hodinky na přípravu všeho, co potřebuju.
Linux je opravdu jiný, čekal jsem, že když tam (údajně) už jsou všechny ovladače (nebo většina), tak že bude stačit jen nainstalovat věci, který budu potřebovat. Opak je pravdou, ze začátku problémy se všim. Potom problémy se všim a nakonec problémy se všim.
Linux je možná pro někoho dobrej systém, pro mě ne. Mám ho od čtvrtka, jediný co sem dokázal, bylo to, že sem napsal desítky příkazů, který sám nechápu a nevim k čemu sou. Plno updatů, který ani nevim k čemu jsou a co vlastně dělají. Dávál jsem velkou šanci wine, bohužel k ničemu, nedokáže zapnout jedinej exe soubor, zkusil sem Office, Daemon tools (jedinej se zapnul, ale spadnul), CS 1.6, Photoshop, Fraps, ale bez výsledku, vždycky to nic nedělá.
Omlouvám se, že sem vás tu zdržel, ale opravdu se nehodlám ptát na to, jak nainstalovat každej program zvlášť. Zůstanu u Windows, jen s tim, že už mám svůj obrázek o Linuxu, kterej mi bude pořád říkat "ne, už to tam nedávej nebo tě to zase nase***". Pesimistický jsem byl k Linuxu dřív, bez toho, abych s ním měl jakoukoli zkušenost, teď jsem si jen potvrdil svůj názor a ten, že prostě na Windows 7 nemá žádnej systém.