Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat?
Tak z policie opravdu strach nemám. Nehledě na to, že o jejich počítačových schopnostech si myslím své... Bydlím v 7. patře, takže kdyžtak neotevřu, beru šroubovák a disk letí z okna.
Desktopy a notebook nějak nerešim, všechna data mám na serveru a ten máš šifrovaná LVM.Proti odposlechu vše jde skrze SSH a běží tam script, kterej vyzve po zapnutí PC k zadání hesla, pokud se nezadá, nebo podruhé špatně, smázne z disku warez.Je tam prodleva jen na zadání hesla. Ten script nestihnete ani najít...čeho se bojím?že si policajti přivezou UPSku, nebo mi odposlouchávaj komunikaci a nějakým superpočítačem to dešifrujou.První možnost je málo pravděpodobná a druhá ještě míň, protože po baráku bych si toho na UPTčku všimnul a dalekohledem vidim až na místo kde je dialtelecom.A jinak mám šuplíčky na disky a dohodim fakt daleko xDDDKdo je tu blázen xD
Tak z policie opravdu strach nemám.
Citace: Firzen 20 Února 2010, 19:28:36 Tak z policie opravdu strach nemám.ja ano, u nas zvyknu davat do batozin vybusniny