Co se vzhledu týká, zubaté loga atd, nejsem profík, stránky "tvořím" asi půl roku a tohle je první projekt, který pouštím ven..chtěl jsem si to ale vytvořit všechno "sám", abych se to naučil...co do grafiky, na to už se dá použít joomla atd a i na to se chystám...chtěl jsem se to jen naučit a postupně zdokonalovat..samozřejmě, že jsem vděčný za tyto připomínky, ať vím, na co se zaměřit..
Jinak co se týká flashe, tyto stránky flash rozhodně nepoužívají, protože ani nevím, jak na to, takže to pomalejší načítání bude asi v něčem jiném..možná používání tabulkových layoutů, což je taky staré, vím...všechno přijde časem

Myslím, že pro ty, pro které je to určené tyto věci určitě neřeší..
Rád bych to s wiki provázal, několik odkazů tam na wikinu mám a časem doplnil i ten MAC a Chrome OS..byl bych i rád, kdyby měl někdo zájem a chtěl udělat MACu reklamu, tak bych to zařadil..
Co se týká posledního dotazu od "Franty uživatele", tak připomínku beru..jen nesouhlasím s tím, že ve Windows vše funguje. O tom se právě zmiňuji...mít systém, za který dám 2500Kč a bude stabilní a funkční, já ty peníze klidně dám...ale to je ten kámen úrazu, to není pravda. Zrovna dnes jsem přišel do práce a kolegyně mi říká:
"Nefunguje mi klávesnice"...myš ano, klávesnice ne. Co s tím? No co jiného, restart...pak je vše funkční. Další problém, netiskne síťová tiskárna...kde je problém? Restart PC, funguje...no mám ja tohle zapotřebí doma? Těch věcí je mraky, tohle jsou zrvona dvě poslední, které se staly dnes..
Raději věnuji čas tomu, abych měl hardware kompatibilní s linuxem a pak mi vše fungovalo, než zaplatit systém, na který mám podporu a i přesto nefunguje.. Tou kompatibilní hardware sestavou tedy odpadá brouzdání po netu, hledání ovladačů atd...pač po první instalaci je vše funkční

A prozatím na který PC jsem systém instaloval, tam všechno ihned fungovalo...což je hodně divné vzhledem k tvým zkušenostem

A tady na fóru mě zatím nikdo "nevyfakoval", naopak díky nim jsem si ten systém zamiloval a díky nim jsem tohle vlákno vlastně založil
for LUISAH:
díky za upozornění, už mi z toho taky hrabe, jednotka opravena...
Jinak 256MB je opravdu hraniční, ale dá se na tom jakštakš pracovat, přítelkyně tento PC měla. I přesto jsem jí paměť zvýšil, proč ne, když je z čeho vzít

A to logo, mně se právě líbilo

Ale vzhledem k tomu, že bych měl být nestranný, což se mi asi moc nepodařilo, bych to časem poupravit mohl.