Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Operační systémy  (Přečteno 14036 krát)

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
Re: Operační systémy
« Odpověď #75 kdy: 11 Března 2010, 09:45:03 »
konkrétně Luisah měl v podpisu odkazy, které jsem použil..Kdo by tam naopak chtěl přidat, dejte vědět...
Luisah blog klidně můžeš odstranit, jelikož se víceméně rovná Průvodci Linuxem. Do budoucna také plánuji zrušit tento "testovací blog" a nahradit ho klasickým webem.

to Luisah: Nechci být rejpal, ale pro zajímavost jsem si ten tvůj blog otevřel a ejhle, co mě nepraští do očí....

máš tam: Seznámit Vás linuxový začátečníci, ...
má být: Seznámit Vás linuxové začátečníky ... případně Seznámit Vás, linuxoví začátečníci, ...
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #76 kdy: 11 Března 2010, 10:07:06 »
má být: Seznámit Vás linuxové začátečníky ... případně Seznámit Vás, linuxoví začátečníci, ...

Nebo to opsat pokud nemáš rád y/i: Seznámit Vás, začátečníky v linuxu, ...
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #77 kdy: 11 Března 2010, 10:27:38 »

Nebo to opsat pokud nemáš rád y/i: Seznámit Vás, začátečníky v linuxu, ...

Jo. Anebo:
Seznámit Vás, vy jedny lamy, ... :-)

luisah

• Závislák
« Odpověď #78 kdy: 11 Března 2010, 10:38:13 »
Jo díky rejpalové :D Upravím to, bylo to napsaný během pár dní a nějaká ta kontrola češtiny šla trochu stranou. :)

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
« Odpověď #79 kdy: 11 Března 2010, 11:39:06 »
Luisah: Co máš z toho, mně zas byl vytčen výraz: "principiélně" ....prý je spisovně "principiálně", ale mně to cosi nejde přes hubu :)
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
« Odpověď #80 kdy: 11 Března 2010, 11:43:13 »
Luisah: Co máš z toho, mně zas byl vytčen výraz: "principiélně" ....prý je spisovně "principiálně", ale mně to cosi nejde přes hubu :)

To by mi nevadilo, to je taková ta čeština alla první republika. Ovšem i/y, tam už je to jiná... Dám příklad, když mi v práci přijde pod ruku nějaký nový zájemce o práci a uvede se nějak podobně, tak má prostě smůlu  :)
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
« Odpověď #81 kdy: 11 Března 2010, 12:18:59 »

To by mi nevadilo, to je taková ta čeština alla první republika. Ovšem i/y, tam už je to jiná... Dám příklad, když mi v práci přijde pod ruku nějaký nový zájemce o práci a uvede se nějak podobně, tak má prostě smůlu  :)

Zrovna nám šéf zkrátil pracovní dobu na 4 dny v týdnu, nemněl bis záiem o nového pracovňýka?  ;D
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.