No ... nestaci
Ono velmi zavisi na tom z jakeho tema je prevzata dekorace oken. Tedy kdyz u tematu dam prizpusobit -> hned prvni zalozka. Ja jsem treba vzal tema Impression + pridal pozadi z Airlines + ikony Breathe. Kdyz ale u dekoraci oken nastavim pruhlednost v gnome-panelu, mam pruhledne jen casti panelu. jinde - treba pod ikonami, v oznamovaci oblasti je stale barva tematu. Navic ta pruhlednost neimituje vubec zadnou prostorovost, ten panel neni vubec plasticky.
Vedel by nekdo jak toto upravit ? Pro me stesti mi staci uplne dekorace oken aby budila plasticky dojem, na tom panelu by musel byt nejaky vzorek s prechodem ktery by imitoval plasticnost + nastavit to tak aby pruhlednost byla vsude - nejen v prazdnych mistech na panelu.
Zkousel jsem ted stahnou a nainstalovat to tema Turqoise Nights, jenze mi to nedela dobrotu. V nautilu mam treba casti oken uplne cerne, v Mint-menu desne fialove posuvniky a treba v nautilu je sekce kolem ikon s nejakym zelenym vzorkem. Radsi bych si pravil tema stavajici.