Myslím, že ubuntu by mělo být dodáváno bez grafickýho prostředí, aby se žádnej estét necítil ukřivděnej a poznal, jak vypadá GNOME po čistý instalaci...:-)
osobní názo? nelíbi se mi to, příjde mi to spíš návrat do začátku 90.let ale je mi to jedno
Citace: pepéé 05 Března 2010, 11:35:48osobní názo? nelíbi se mi to, příjde mi to spíš návrat do začátku 90.let ale je mi to jednoZajímalo by mě, kolik lidí, kteří se pořád ohání tím, jak je vzhled XYZ předpotopní, vážně pamatuje, jak že to vlastně v devadesátých letech to GUI vypadalo...Najdi deset rozdílů:
Myslím, že ubuntu by mělo být dodáváno bez grafickýho prostředí, aby se žádnej estét necítil ukřivděnej a poznal, jak vypadá GNOME po čistý instalaci...:-)Ale, myslím že fialová je dobrá, jen ty ovládací prvky...
Citace: Janik 05 Března 2010, 11:23:40Myslím, že ubuntu by mělo být dodáváno bez grafickýho prostředí, aby se žádnej estét necítil ukřivděnej a poznal, jak vypadá GNOME po čistý instalaci...:-)Ale, myslím že fialová je dobrá, jen ty ovládací prvky...takhle: http://lemonzest.tastyspleen.net/Screenshot-Debian%20Lenny%20%5BRunning%5D%20-%20VirtualBox%20OSE.pngv debianu změnili v gnome jenom tapetu a je to to samý jak v buntu a IMHO clearlooks je lepší než aktuální vzhled
Citace: quaker66 05 Března 2010, 12:08:38Citace: Janik 05 Března 2010, 11:23:40Myslím, že ubuntu by mělo být dodáváno bez grafickýho prostředí, aby se žádnej estét necítil ukřivděnej a poznal, jak vypadá GNOME po čistý instalaci...:-)Ale, myslím že fialová je dobrá, jen ty ovládací prvky...takhle: http://lemonzest.tastyspleen.net/Screenshot-Debian%20Lenny%20%5BRunning%5D%20-%20VirtualBox%20OSE.pngv debianu změnili v gnome jenom tapetu a je to to samý jak v buntu a IMHO clearlooks je lepší než aktuální vzhled Já když jsem takhle viděl Gnome poprvý, tak jsem myslel, že je to nějakej nouzovej režim, nebo co :-)
Janik : ja chtel zduraznit hlavne to ze by ten vzhled mel byt pro valnou vetsinu, proste aby to nemohlo vzbuzovat zadne "extremni pocity". chapu ze kazdej ma svuj styl barev a libi se mu jine veci, ale myslim ze pred tim v kombinaci hneda/bila/oranzova to bylo lepsi, bylo to jemne nenasilne, proste prijatelne pro vsechny. tahle fialova je do toho jak pest na oko. strasne vyrazna. coz jak vidis vzbuzuje spoustu reakci...
Citace: stet 05 Března 2010, 16:52:29Janik : ja chtel zduraznit hlavne to ze by ten vzhled mel byt pro valnou vetsinu, proste aby to nemohlo vzbuzovat zadne "extremni pocity". chapu ze kazdej ma svuj styl barev a libi se mu jine veci, ale myslim ze pred tim v kombinaci hneda/bila/oranzova to bylo lepsi, bylo to jemne nenasilne, proste prijatelne pro vsechny. tahle fialova je do toho jak pest na oko. strasne vyrazna. coz jak vidis vzbuzuje spoustu reakci...Já vím :-)Možná by stálo za to vytvořit možnost volby při instalaci, člověk by si mohl vybrat ikony, pozadí a téma, pozici ovládacích prvků, aby nikdo nemohl žbrblat :-)quaker66: To jo, ale přesto je to v porovnání třeba s KDE, dost velkej technologickej rozdíl...
Citace: Janik 05 Března 2010, 17:18:42Citace: stet 05 Března 2010, 16:52:29Janik : ja chtel zduraznit hlavne to ze by ten vzhled mel byt pro valnou vetsinu, proste aby to nemohlo vzbuzovat zadne "extremni pocity". chapu ze kazdej ma svuj styl barev a libi se mu jine veci, ale myslim ze pred tim v kombinaci hneda/bila/oranzova to bylo lepsi, bylo to jemne nenasilne, proste prijatelne pro vsechny. tahle fialova je do toho jak pest na oko. strasne vyrazna. coz jak vidis vzbuzuje spoustu reakci...Já vím :-)Možná by stálo za to vytvořit možnost volby při instalaci, člověk by si mohl vybrat ikony, pozadí a téma, pozici ovládacích prvků, aby nikdo nemohl žbrblat :-)quaker66: To jo, ale přesto je to v porovnání třeba s KDE, dost velkej technologickej rozdíl...no a KDE je sto let za opicema v porovnání s E17..
Citace: quaker66 05 Března 2010, 17:37:14Citace: Janik 05 Března 2010, 17:18:42Citace: stet 05 Března 2010, 16:52:29Janik : ja chtel zduraznit hlavne to ze by ten vzhled mel byt pro valnou vetsinu, proste aby to nemohlo vzbuzovat zadne "extremni pocity". chapu ze kazdej ma svuj styl barev a libi se mu jine veci, ale myslim ze pred tim v kombinaci hneda/bila/oranzova to bylo lepsi, bylo to jemne nenasilne, proste prijatelne pro vsechny. tahle fialova je do toho jak pest na oko. strasne vyrazna. coz jak vidis vzbuzuje spoustu reakci...Já vím :-)Možná by stálo za to vytvořit možnost volby při instalaci, člověk by si mohl vybrat ikony, pozadí a téma, pozici ovládacích prvků, aby nikdo nemohl žbrblat :-)quaker66: To jo, ale přesto je to v porovnání třeba s KDE, dost velkej technologickej rozdíl...no a KDE je sto let za opicema v porovnání s E17.. FLEJM ?
<Firzen> tak teď budu Číňan<Firzen> tak uvidíme
Citace: Premet 05 Března 2010, 18:24:32FLEJM ? klidně
FLEJM ?
Citace: quaker66 05 Března 2010, 18:29:47Citace: Premet 05 Března 2010, 18:24:32FLEJM ? klidně Nejni třeba flejmovat... my všici tu dobře víme, že Homer žije ve svém světě postaveném z EFL kostiček a krabiček a škatulek nebo jak se tomu nadává.