No tak zaprvé, na tento problém jsem reagoval po přečtení tohoto vlákna a oznámil jsem, že to mám taky. Dokonce jsem poskytnul i požadované výstupy. Nepomohl jsi.
Co se týče té instalace, jedná se o čistou z iso beta2 bez dalších úprav v konfiguracích za využití pouze klikacích nástrojů. Ale to už jsem psal viz výše.
Co se týče těch hesel, ano kritizuji nemožnost zadání podobného hesla, ale toto jsem neuváděl jako důvod k pozdržení finále, jako důvod jsem uvedl špatnou funkci akceptování nových hesel. Špatně sis to přečetl.
No a za poslední vůbec se nejedná o frajerské řeči jak píšeš, ale o úplně něco jiného. Tys to nepochopil a vzal si to osobně a navíc ještě s doporučením, abych přešel k jinému distru. No nevím proč bych to dělal, pracuji s tímto distrem už roky a sleduji vývoj se zájmem. Ale pokud mi systém znemožní po jisté době rozšiřovat systém z důvodů špatné funkčnosti kritického místa ověřování autorit, tak mi to jedno není a opravdu si myslím, že na finále má v tuto chvíli právě tohoto důvodu čas než to opraví. Bohužel už je pozdě.
Do poslední chvíle jsem věřil, že pomůžeš. A cos udělal? Akorát si mne otrávil. Vono bude asi opravdu lepší se poohlédnout ne po jiném distru, ale po jiném fóru. By mne opravdu zajímalo s kým jsem to tu vlastně vůbec diskutoval.