Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Maps.google.com Streeview Firefox Ubuntu 8.04 problém [vyřešeno]  (Přečteno 783 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Nezobrazuje se streetview. Místo toho se zobrazí symbol PLAY (trojůhelník v kruhu). Po kliknutí okénko zčerná. Po kliknutí pravou myší nabídne uložení souboru swf.
Flash Player Plugin je nainstalován.
Ostatní mapy z google maps jsou bez problémů, včetně fotomap.
Ostatní weby jdou bez problémů.
RAM 750MB, swap 750MB na ostatních strojích stejného typu (IBM NetVista s 1GB RAM a U8.04) to jde bez problémů.
Jak na to? Díky...

Doplněno:
Pravděpodobně nejede Flash Player. Nezobrazují se ani flash reklamy. Stejný případ, jen kolečko PLAY. Přeinstaloval jsem ho a nic. Na stránkách flash mi to píše, že mám verzi 9 (You have version 9,0,262,0 installed). Když dám stáhnout 10 (Linux     Mozilla, Firefox, SeaMonkey     10.0.45.2), instalátor mi píše, že mám již stejnou verzi nainstalovánu. tak nevím. Dal jsem přeinstalovat. Stejný bordel ve verzích je ale i na strojích, kde flash ve firefoxu normálně jede. Když zvolím pravou myš a Settings, není návratu, okno je mrtvé...

Doplněno:
Synaptic na strojích, kde to jede píše:
Citace
adobe-flashplugin 10.0.45.2-1
flashplugin-nonfree 10.0.1.218-really9.0.262.0ubuntu1
« Poslední změna: 13 Dubna 2010, 13:06:14 od Tadeáš Pařík »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Maps.google.com Streeview Firefox Ubuntu 8.04 problém
« Odpověď #1 kdy: 13 Dubna 2010, 08:17:19 »
Nakonec jsem to vyřešil.
Mohl za to alternativní přehrávač gnash.
Stačilo ho odinstalovat a vše jede jak má.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.