Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox alebo nie Firefox?  (Přečteno 966 krát)

FredFlinstone

• Aktivní člen
  • *
Firefox alebo nie Firefox?
« kdy: 12 Dubna 2010, 23:01:51 »
zdravím priatelia,
mám taký dotaz - zdá sa mi, že som vo svojom PC so zinštalovaným Ubuntu Studio 9.10 mal donedávna ako webový prehliadač "Firefox Mozillu" (bola aj známa ikonka líšky na ploche).
Keď som však inštaloval kadejaké balíky software-u, zrazu táto známa ikonka na ploche sa nahradila ikonou "biely list papiera", síce názov (text pod ikonou) ostal, že - Firefox, ale keď to spustím, je to webový prehliadač, veľmi, veľmi sa podobajúci na "Firefox Mozillu", ale hore v titulku píše, že je to nejaká Mamoroka, či také dačo. Keď však dám info cez menu "Help" v dialógu píše, že je to Firefox.
Tak teraz neviem, zdá sa mi to, že to predtým bol trochu iný Firefox než teraz, alebo toto čudo vôbec nie je Firefox, alebo mi šibe?

q66

Re: Firefox alebo nie Firefox?
« Odpověď #1 kdy: 12 Dubna 2010, 23:11:19 »
zdravím priatelia,
mám taký dotaz - zdá sa mi, že som vo svojom PC so zinštalovaným Ubuntu Studio 9.10 mal donedávna ako webový prehliadač "Firefox Mozillu" (bola aj známa ikonka líšky na ploche).
Keď som však inštaloval kadejaké balíky software-u, zrazu táto známa ikonka na ploche sa nahradila ikonou "biely list papiera", síce názov (text pod ikonou) ostal, že - Firefox, ale keď to spustím, je to webový prehliadač, veľmi, veľmi sa podobajúci na "Firefox Mozillu", ale hore v titulku píše, že je to nejaká Mamoroka, či také dačo. Keď však dám info cez menu "Help" v dialógu píše, že je to Firefox.
Tak teraz neviem, zdá sa mi to, že to predtým bol trochu iný Firefox než teraz, alebo toto čudo vôbec nie je Firefox, alebo mi šibe?

ahoj, takhle se jmenují verze firefoxu před finálním vydáním verze, je to kódový název.
sw engineer @ samsung research UK, efl developer
octaforge developer (https://octaforge.org)
freebsd user

FredFlinstone

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 13 Dubna 2010, 20:15:34 »
sorry - Namoroka
a "Help - About" vypisuje:
version 3.6.4pre
Mozilla Firefox for Ubuntu
canonical - 1.0
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.4pre) Gecko/20100407 Ubuntu/9.10 (karmic) Namoroka/3.6.4pre

Takže je to Firefox Mozilla?!

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 13 Dubna 2010, 22:22:00 »
Ano, tak se totiž jmenují verze firefoxu před finálním vydáním verze, je to kódový název.
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

q66

« Odpověď #4 kdy: 13 Dubna 2010, 22:35:07 »
Ano, tak se totiž jmenují verze firefoxu před finálním vydáním verze, je to kódový název.

ale proč? no proto, že se tak totiž jmenují verze firefoxu před finálním vydáním verze, je to kódový název!

;D
sw engineer @ samsung research UK, efl developer
octaforge developer (https://octaforge.org)
freebsd user

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 13 Dubna 2010, 22:38:40 »

ale proč? no proto, že se tak totiž jmenují verze firefoxu před finálním vydáním verze, je to kódový název!

;D
Ty trolle, že tě smažu, takhle plést nováčky! ;D
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.