Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Krusader udava spatne misto na disku  (Přečteno 1512 krát)

LucaS

• Návštěvník
    • Katalog firem
Krusader udava spatne misto na disku
« kdy: 13 Listopadu 2006, 09:29:54 »
Zdravim, Krusader i primo v okne Konqueror mi ukazuje spatne misto na disku. Kdyz pripojim 1GB FLASH, tak wokna zobrazi normalne, ze volne misto je 1GB, ale Kubuntu zobrazi, ze volne misto je 340MB a opravdu tam jde nahrat max. 340MB. V Oknech je to v poho. Potom mam externi usb disk 80GB, ktery mam rozdeleny na 2 casti. Jednu cast zobrazuje spravne a v druhe zase Kubuntu zobrazuje zhruba o 2GB vice. Kdyz tam chci neco nahrat zahlasi chybu full disk. Setkal se s tim nekdo. jde to nejak posefovat...? Skryte soubory tam nejsou... Diky
LucaS
« Poslední změna: 14 Ledna 2009, 04:14:34 od Anna Taliánová »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
udava spatne misto na disku
« Odpověď #1 kdy: 13 Listopadu 2006, 17:08:52 »
Ano podobne sa mi stalo s usb flash a problem bol ze na disku je skryty adresar .trash-meno uzivatela co je vlastne kos. Staci ho vyprazdnit samozrejme ak to bol tento problem.Vo win to ukazuje spravne pravdepodobne preto lebo tento adresar nieje skryti a automaticky ho vyhodis. :-)
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

LucaS

• Návštěvník
    • Katalog firem
udava spatne misto na disku
« Odpověď #2 kdy: 14 Listopadu 2006, 18:23:48 »
muzu rict, ze na flash disku neni NIC. Mam zobrazene skryte soubory jak ve win, tak v Kubuntu... Navic tam jde i o to, ze na usb disku, zase zobrazuje vic mista, pritom tam je min...  :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.