Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně.
On možná bude problém v disketovce / disketách. Taky jsem je před časem vytáhnul a ani wokna si s nima už neporadí. Jejich životnost je menší, než si myslíme
Mě funguje.
Disketa? Co to je? To je to co vyhynulo ještě před CDčkem? Disketu jsem nepoužil minimálně 7let. CDčko jsem měl naposledy v ruce na LinuxExpu, kde jsme je rozdávali.Diskety a CDčka považuji za mrtvé formáty, stějně jako VHS a MC...
Citace: Tomáš Břinčil as snouman.net 29 Dubna 2010, 17:36:51..Souhlasím ale vyházel bych podporu z U9.04 a U10.4 a přiznal bych se k tomu. Stačilo by čestné: "Od verze 9.04 končí podpora disket".
..
Citace: compaq 29 Dubna 2010, 17:54:45Citace: Tomáš Břinčil as snouman.net 29 Dubna 2010, 17:36:51..Souhlasím ale vyházel bych podporu z U9.04 a U10.4 a přiznal bych se k tomu. Stačilo by čestné: "Od verze 9.04 končí podpora disket".To mi přijde moc radikální řešení, dokud to tam je ať to slouží.Dnes jsem to zkoušel ve škole a bez problémů...
Souhlasím, mě to šlo naposledy u 8.04.
funguje? Co kdyby ses pocholubil co je to za starou pixlu a jaká je ta nefunkční FD mechanika?