Na zaciatok trocha info...
Z Karmic koalou mam uz dost problemy respektive som dost zle zacal a uz po instalci sa zacali diat divne veci. Instaloval som z cdcka z launchpadu a autoamaticky sa mi nainstaloval i686(neviem ci spravne) mam win 7 (64bit) na dual boot a .10 na kazdy 5 boot nenastartuje. compiz sa nahneval a tak sekol pc hned pri starte ze traz bezim z failsafe modu... Pri otvoreni simple compiz manageru sekol tiez ide iba tne vyspelí a vseobecne som mal tak stredne problémov a preto som sa rozhodol ze asi zazalohujem disk a potom nainstalujem nanovo a rovno 10.04... Asi pockam este 2 3 tyzdne kym budu uz aspon niektore critical bugy vyladene a potom dam 10.04... Poradite ako najlepsie postupovat?
chcel by som si potom nainstalovat vsetky programy co som mal predtym a podobne no uz len z vypalenim z ISa bude asi problem pretoze ak som niekoho videl tak stahoval z torrentu potom aj z ftp-ecka a potom este odniekial no stiahol len tri isa s vyhovujucim md5sum. Akorat stahujem 10.04 a dopadlo to s md5sum dobre takze asi to budem uz aj napalovat... Co bys te mi poradili zalohovat? robim dobru vec ked chcem zacat odznova? na toto:http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i7/asus-g51j-15.6-i7-720qm-dvr-640gb-4g-w-b-7u-sk-2
mam instalovat AMD 64(alebo teda vseobecne 64 bit) alebo i386.. nebudem problem s odinstalovanim a naslednym odstranenim z grubu? potom pri instalaci odporuacate rozdelit disk na (na 3 particiach mam win ale 2 z winu by som mohol zlucit do jednej a v poho by to ostalo)takze vysledne miesto by som rozdelil na instalaciu Linuxu cize root potom home , a swap ... Aky velky swap odporucate(mam 4 GB ram plus 1 VRam na gr karte)? Aky filesystem odporucate? Uff urcite ked toto dopisem tak ma este toho vela napadne tak budem editovat...