Na julove stretnutie 13.7. sme sa v Trafacke zisli 4, ale tam malovali a natierali, tak sme sa posunuli k Rybarovi, cca 100m od Trafacky. Tam sme uz boli len traja, Martin, ako tradicne, nam opat zmizol. Mna teraz najviac bavi tema /ktoru sme aj prebrali/ celostatnej akcie na zvysenie digit. zrucnosti seniorov kurzami a statom dodanymi tabletmi. V pobaltskych krajinach uz euromiliony davno vycerpali, bez kauz, cital som, ze v CR a na Slovensku sa pre pilotne programy pouzili nie celkom vhodne vybavene tablety, ale Matovicov novy Mako-inak Cech, to uz presetruje a preto MIRRI tvrdi, ze na hlavny program 170 tis. ks tabletov je uz vypisana verejna sutaz. Uvidime vysledok, ale som sa uz na kurz, pre istotu, predregistroval. Co sa tyka distribucii, tak nas usilovny tester Milan jednoznacne tvrdi, ze momentalnou jednotkou pre neho je Linuxfx, inak, aj ja som uz na miniNB MSI nahradil LM za ten brazilsky pocin.
Nas Corgon capovany /12/ u Rybara za 1,50€ fajn, ale ceska desina za 1,70€ je uz dost, tam by som uz asi radsej presiel na 2 dcl cerveneho.