Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: google chrome  (Přečteno 1769 krát)

MORTALBAD

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
google chrome
« kdy: 11 Květen 2010, 21:32:33 »
Kde nestavim do ktoreho priecinka sa maju stahovat data? Za odpoved dakujem

MikiTwic

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 239
  • Vždycky to nějak jde...
    • Zobrazit profil
Re: google chrome
« Odpověď #1 kdy: 11 Květen 2010, 21:38:30 »
Kód: [Vybrat]
Options -> Under The Hood (3. záložka) -> Downloadsa tam už je nastavení složky kam stahovat, nebo jestli se před každým stažením dotazovat na umístění
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

mido0258

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 227
    • Zobrazit profil
Re: google chrome
« Odpověď #2 kdy: 11 Květen 2010, 21:45:23 »
bejvá to Stažené nebo Dokumenty v domovské složce...
ubuntu 10.4 az na to ze mi nejde 3d je to dobrý... vlastně víc než to

MORTALBAD

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
Re: google chrome
« Odpověď #3 kdy: 11 Květen 2010, 22:03:32 »
Kód: [Vybrat]
Options -> Under The Hood (3. záložka) -> Downloadsa tam už je nastavení složky kam stahovat, nebo jestli se před každým stažením dotazovat na umístění

danu polozku som nenasiel. under the hood mam ale ziadny download tam nevidim. neviem ci som slepy ci co, ale neviem to najst. pripajam obrazok

to: mido0258
jj to viem, ale praveze chcem zmenit tu cestu kde to predvolene uklada... a to sa mi nedari.

ps: este pripajam verziu: 5.0.375.29 beta
« Poslední změna: 11 Květen 2010, 22:07:49 od MORTALBAD »

Bonzo

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 296
    • Zobrazit profil
Re: google chrome
« Odpověď #4 kdy: 11 Květen 2010, 22:05:13 »
Hned pod položkou "Přeložit" je možnost "Stahování" stačí popojet trošku níž :D
Lenovo Y570
Kubuntu 13.04

MORTALBAD

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
Re: google chrome
« Odpověď #5 kdy: 11 Květen 2010, 22:08:56 »
Hned pod položkou "Přeložit" je možnost "Stahování" stačí popojet trošku níž :D

ty kokso ja som uz ina lama, to ma este rolovanie  :D :D :D
ok, thx hanbim sa  ;D mozte zavriet  ;)