Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: rdesktop jen pro jednu aplikaci  (Přečteno 1489 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
rdesktop jen pro jednu aplikaci
« kdy: 26 Března 2009, 15:28:20 »
Nemá někdo zkušenosti se spuštěním jedné aplikace v Ubuntu v okně ze vzdáleného počítače s WXP? Nějak mi to ne a ne...

« Poslední změna: 08 Září 2009, 10:40:34 od compaq »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

oyankee

• Host
Re: rdesktop pro jednu aplikaci
« Odpověď #1 kdy: 26 Března 2009, 17:39:00 »
rdesktop -g 95% -T swriter.exe <adresa> -s "C:\Program Files\OpenOffice.org 3\program\swriter.exe" -S "standard" -k en-gb

Napriklad takto mi to funguje. Dokonce i s prihlasenim do domeny. Akorat jsem mel kolem aplikace jeste okraj.

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 08 Září 2009, 10:40:16 »
rdesktop -g 95% -T swriter.exe <adresa> -s "C:\Program Files\OpenOffice.org 3\program\swriter.exe" -S "standard" -k en-gb

Napriklad takto mi to funguje. Dokonce i s prihlasenim do domeny. Akorat jsem mel kolem aplikace jeste okraj.

To mi nechodí. Otevře se mi běžné okno se vzdálenou plochou a zvolená aplikace se nespustí.
Můžete někdo naťuknout, jak na to?
« Poslední změna: 08 Září 2009, 10:46:17 od compaq »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

nettezzaumana

• Host
Re: rdesktop jen pro jednu aplikaci
« Odpověď #3 kdy: 08 Září 2009, 10:55:57 »
Citace: man rdesktop
       -A     Enable  SeamlessRDP.  In  this  mode,  rdesktop creates a X11 window for each window on the server side. This mode requires the SeamlessRDP
              server side component, which is available from http://www.cendio.com/seamlessrdp/.  When using this option, you should  specify  a  startup
              shell which launches the desired application through SeamlessRDP.

Example: rdesktop -A -s 'seamlessrdpshell notepad'.
.. RTFM

compaq

• Závislák
Re: rdesktop jen pro jednu aplikaci
« Odpověď #4 kdy: 08 Září 2009, 11:04:54 »
Podle manuálu jsem to zkoušel jako první a nic. Ani ten notes, co je v příkladu se nespustí... Spustí se normálně velké okno s kompletní vzdálenou plochou, ale aplikace ne...

Ani jeden z obou postupů mi nefunguje. Jinak rdesktop pro celou plochu funguje.
« Poslední změna: 08 Září 2009, 15:41:18 od compaq »

compaq

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 13 Května 2010, 16:34:00 »

A to tam nezadáváš uživatele a heslo?

Stále to nemůžu rozchodit. Ale přesně dle tvého příkladu (akorát mám OpenOffice.org 2.3)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.