Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc spěchá!!! Zmizel zavaděč i odíl s OS ubuntu [vyřešeno]  (Přečteno 1416 krát)

MSlove

• Aktivní člen
  • *
  • Nesnáším ten teplej linux
Ahoj lidi mám velký problém! Nainstaloval jsem ubuntu spolu s windows 7 jako druhý OS, vše fungovalo, ale potom co jsem vlezl do windows a restartoval PC mi zmizel zavaděč-grub a nelze načíst ani linux a ani windows, což by ještě ani tolik nevadilo Grub si obnovit umím ale zmizel i odíl kde byl linux nainstalovaný a zobrazují se pouze windowsové disky. Ext4 a swap zmizel, vlasně i to místo na pevném disku. Co mám dělat, pevný disk mám naplněný daty 500GB tak že nemohu naformátovat celý pevný disk. ???
« Poslední změna: 17 Května 2010, 09:21:02 od kiklhorn »
Používejte microsoft

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: Pomoc spěchá!!! Zmizel zavaděč i odíl s OS ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 16 Května 2010, 22:05:14 »
Neviem ako ti pomoct ked hovoris ze to nieje chyba v tom ze ti win zrusil zavadzac....chyba bude v tom wine...problem vyriesis iba ak zlikvidujes vyrobok mrkvosoftu..inak by som to asi neriesil
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

MSlove

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 16 Května 2010, 22:07:12 »
 ::) to bych udělal pryč s těma komerčníma kšuntama, nesnášim microsoft jenom prachy chtěj a nic neumí, Problém je ten že to není můj počítač  ;) instaluji ubuntu člověku co ho chce vyzkoušet o co vlastně jde. Já osobně v PC mám ty trapný windows 7 pouze kuli hrám co hrají mladší sourozenci, taky si rád zapařím občas nějakou hru, kdyby komerční hry vyráběli na Linux byl by to můj jediný OS v PC
« Poslední změna: 16 Května 2010, 22:21:06 od Freety23 »
Používejte microsoft

MSlove

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 17 Května 2010, 05:45:39 »
Tak je to vyřešeno ;D omilem jsme OS ubuntu nainstalovali na flashku a po odebrání flashky to přestalo fungovat  :o je mi to jasný. Prosím o vymazání tohoto téma !
Používejte microsoft

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #4 kdy: 17 Května 2010, 09:12:28 »
Tak je to vyřešeno ;D omilem jsme OS ubuntu nainstalovali na flashku a po odebrání flashky to přestalo fungovat  :o je mi to jasný. Prosím o vymazání tohoto téma !

Bingo!!! :-)

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: Pomoc spěchá!!! Zmizel zavaděč i odíl s OS ubuntu [vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 17 Května 2010, 19:14:05 »
ono hry komercneho zamerania su aj pre linux http://www.tuxgames.com/
ale ja napriklad hravam True Combat:Elite....je to opensource fps..nieco na sposob CoD
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.