Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Rhythmbox a jamendo torrenty nejedou?  (Přečteno 932 krát)

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Rhythmbox a jamendo torrenty nejedou?
« kdy: 11 Května 2010, 17:02:32 »
Pokoušel jste se někdo něco stáhnout v Rhythmbox v Jamendo obchodě?
Mě naskočí stažení torrentu tak dám otevřít a spustí se Transmission ale není od koho stahovat...  :-\

Jinak Transmission běžně využívám a funguje bez problémů.
V Rhythmboxu je ještě Magnatune ale u toho namísto stažení vyskočí jen chybová hláška nebo pořípadě spadne Rhythmbox a Ubuntu One je všechno zpoplatněné.

PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

aloisam

• Host
Re: Rhythmbox a jamendo torrenty nejedou?
« Odpověď #1 kdy: 11 Května 2010, 20:45:00 »
tak jsem to teď schválně zkusil, něco šlo, víc toho nešlo. Holt to musíš stáhnout ze stránek..

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re: Rhythmbox a jamendo torrenty nejedou?
« Odpověď #2 kdy: 17 Května 2010, 21:01:27 »
Tak skutečně jsem nenašel řešení jak jamendo torrenty donutit k funkčnosti.
Řeším to následovně a to tak že kliknu na skladbu (umělce) pravým tlačítkem myši a zvolím možnost "Odměnit umělce"
Poté se otevře stránka Jamendo s daným umělcem a stačí kliknout na Download a vyskočí nové okno kde bez žádného vyplňování zase Download a stáhne se vám celé album v ZIPu ve formátu MP3.
Škoda že ten torrent nefunguje jelikož mi to příjde jako zajímavá možnost hlavně že si mohu vybrat jen skladby které se mi líbí a nemusím stahovat celé album. Snad to později rozchodí...
Lovu zdar  ;D
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.