Tak ja rozkuchal uz vic jak osum ruznych notebooku (upravy/opravy/tuning) a dva sloty na Mini-PCI jsem jeste nikdy nikde nezazil. A to uz jsem videl vseljake podivnosti a zhuverilosti.
Doporucuju se podivat na googlu po servisnim manualu bud tohoto notebooku nebo teto rady , treba tady :
http://www.eserviceinfo.com/. Obvykle tam byva detailne popsany postup jak rozlozit dany notebook na prvocinitele. Nekdy jsou ty manualy sice za penize, ale daji se koupit uz kolem 5-7€ coz je rozumna cena za minimalizaci rizika ze se neco znici.
Obvykle zkousim vzdycky vsechny moznosti jak manual sehnat nez neco oteviram naslep - jak rikam videl jsem uz hodne reseni - ale vzdycky se najde neco co me prekvapi. Hlavne u levnych znacek.
Jinak WiFi karta s chipem Atheros by mela mit dobrou podporu. Ale nevim jestli vymnena za 802.11 a/b/g/n dava smysl : g pasmo je 5GHz a potrebuje jine anteny nez 2,4 GHt a n zase potrebuje anteny 3. A do notebooku transplantovat antenu kde na ni neni udelane misto, to je mazec sam o sobe. Jde to blbe a nebo kdyz je antena utopena nekde vevnitr tak nemusi mit vubec dobry signal. Mluvim z vlastni kzusenosti, dodelaval jsem WiFinu uz asi u 4 Notebooku a neni to vubec tak jednoduche jak to vypada. Protahnout kabely aby nikde nevadily, transplantovat antenu, sehnat vube antenu s dostatecnou delkou kabelu... Nez tohle (a kuchat display) to uz je skoro lepsi vyvest Aux antenu na RSMA konektor - pokud je na to nekde misto.