Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: U10.04 s OO Calc 3.2 a automatické zadávání  (Přečteno 1097 krát)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
U10.04 s OO Calc 3.2 a automatické zadávání
« kdy: 19 Května 2010, 12:06:11 »
Zdravím,
po přechodu na 10.04 s OO 3.2 (nová instalace) mi částečně přestalo fungovat automatické zadávání v Calcu. Přesněji řečeno nefungují klávesy Tab, Shift+Tab a Ctrl+D pro zobrazení dalších návrhů.
Nikde nic k nalezení. Jste na tom stejně nebo to blbne jenom mě?

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: U10.04 s OO Calc 3.2 a automatické zadávání
« Odpověď #1 kdy: 19 Května 2010, 13:18:28 »
niekde tu bolo spominane ze v ubuntu nieje instalovany komplteny balik oo.o, skus cez synaptic nainstalovat cely metabalik oo
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 19 Května 2010, 13:30:26 »
niekde tu bolo spominane ze v ubuntu nieje instalovany komplteny balik oo.o, skus cez synaptic nainstalovat cely metabalik oo

Pokud balíkem oo.o myslíš balík openoffice.org, tak ten jsem nainstaloval, leč nepomohlo to. Balík oo.o mi synaptic nenabízí.
Ale i tak děkuji za snahu :-)

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 19 Května 2010, 13:47:04 »
Zdravím,
po přechodu na 10.04 s OO 3.2 (nová instalace) mi částečně přestalo fungovat automatické zadávání v Calcu. Přesněji řečeno nefungují klávesy Tab, Shift+Tab a Ctrl+D pro zobrazení dalších návrhů.
Nikde nic k nalezení. Jste na tom stejně nebo to blbne jenom mě?

Ahoj.
U mna funguje Tab, Shift+tab, ale neviem co ma robit ctrl+d zobrazovanie navrhov funguje u mna automaticky.
Je pravda, ze som si doinstaloval ooodatabazu a ta si co to iste doinstalovala sama.

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #4 kdy: 19 Května 2010, 14:34:34 »
Ahoj.
U mna funguje Tab, Shift+tab, ale neviem co ma robit ctrl+d zobrazovanie navrhov funguje u mna automaticky.
Je pravda, ze som si doinstaloval ooodatabazu a ta si co to iste doinstalovala sama.
Ta "ooodatabáze" - nevzpomeneš si na přesné jméno balíku? Pokud myslíš OpenOffice.org Databáze, tak to nainstalováno mám, leč zatím jsem to nepoužil...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.