Ahoj,
potřeboval bych trochu pomoci s výběrem. Zrovna mi doslužuje po roce mé FS Amilo (právě je na 3. reklamaci) a já se rozhlížím, co pořídím. Kupovat budu v Alze, rád bych se držel okolo těch 18500, co stálo Amilo.
Dilema už ale začíná u výběru značky. Mým hlavním kritériem je kvalita a rychlos servisu. Servis u Fujitsu-Siemens je naprostá špička, jakou bych si přál i dalších značek. Záruční oprava do jednoho týdne, servis v Praze ad... FS už ale z pochopitelných důvodů koupit nechci. Stejně tak rozhodně nebudu kupovat Acer, jejichž "servis" jsem bohužel zažil taky na vlastní kůži. HP Pavillion a jejich servis až v Polsku a měsíc bez notebooku mne taky moc neláká.
Co tedy zbývá? Jaké jsou vaše servisní zkušenosti s MSI, ASUS, Toshiba a dalších?
K samotnému noteboku: chci našlapanou herní mašinu, nejlépe s plnohodnotnou klávesnicí a bez OS, neboť nehodlám platit za něco, co nechci používat.
Můj prozatimní favorit je zatím tento:
http://www.alza.cz/msi-gt628-636xcz-d153393.htmBudu rád za každý váš názor. Jinak, pročetl jsem seznam Ubuntu Friendly notebooků, ale nic moc užitečného jsem tam nenašel.
S pozdravem Lukáš