Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: MPlayer  (Přečteno 1252 krát)

ZikMAMON

• Návštěvník
MPlayer
« kdy: 22 Června 2010, 12:57:50 »
Můj problém spočívá v tom že jsem nainstaloval MPlayer přímo z centra softwaru. Vše proběhlo normálně, ale MPlayer nepustí žádný film. Vždy jen napíše toto: Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.  Budu moc vděčný za pomoc.

jmp

• Host

msx

• Návštěvník
Re: MPlayer
« Odpověď #2 kdy: 29 Června 2010, 21:40:55 »
Můj problém spočívá v tom že jsem nainstaloval MPlayer přímo z centra softwaru. Vše proběhlo normálně, ale MPlayer nepustí žádný film. Vždy jen napíše toto: Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.  Budu moc vděčný za pomoc.
Odinštaluj MPlayer a nainštaluj Gnome MPlayer, pôjde to perfektne. Dosť dlho som riešil ten istý problém.

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2010, 10:11:36 »
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device
Vlez do Preferences (třeba pravým kliknutím na nějakém okně mplayeru), a ná záložce video změň video driver (či filter či jak se to jmenuje). Pravděpodobně tam máš navoleno xv, tak to změn na gl či gl2 a vše by mělo být OK.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

msx

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Června 2010, 22:47:00 »
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device
Vlez do Preferences (třeba pravým kliknutím na nějakém okně mplayeru), a ná záložce video změň video driver (či filter či jak se to jmenuje). Pravděpodobně tam máš navoleno xv, tak to změn na gl či gl2 a vše by mělo být OK.
Ja som vtedy aj filter zmenil, ale mi to mrzlo, podľa mňa nech skúsi iné gui a bude to ok. Napríklad ten Gnome MPlayer.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.