Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu nenabootuje  (Přečteno 1046 krát)

jurij7

• Návštěvník
Ubuntu nenabootuje
« kdy: 06 Července 2010, 17:52:39 »
Nazdar Ubunťáci,
potřebuju pomoc:
  Ahojte, ja tiez potrebujem pomoc, mam takyto problem: Ja som si najprv na svoj pc nainstaloval wokna, potom linux (ubuntu), pekne pri starte som si mohol vybrat co chcem spustit a coraz viac som pracoval v linuxu do winu som uz skoro ani nechodil. Ale raz som isiel do winu, potreboval som nieco vyriesit, tak som precistil registre cez ccleaner, pre istotu som si zalohu registrov ulozil. No ale ked som chcel ist zase do linuxu, tak ta uvodna bootovacia obrazovka tam je, ale ked vyberiem ubuntu, tak sa mi tobrazi iba ako keby prikazovi riadok a pise aby som to re-bootoval, neviem co s tym. Windows mi ide stale dobre ale do ubuntu sa uz nedostanem, obnova zalohovanych registrov nepomohla. Ani co mam druhe ubuntu na externom disku s ktorym sa v pohode pripojim na akykolvek pocitac sa na moj pc nedostanem, neviete mi niekto poradit co s tym? Diky moc.
Edit: LuciusMare: A co s tím? To do tohoto threadu vůbec nepatří, rozděleno.
« Poslední změna: 06 Července 2010, 20:40:49 od LuciusMare »

mosqa

• Stálý člen
  • **
Re: PROSÍM pomoooc
« Odpověď #1 kdy: 06 Července 2010, 18:25:15 »
to ubuntu si instaloval cez wubi [z windowsu] alebo normalne na vlastnu partition? vedel by si sem presne prepisat [skopirovat|odfotit] tu hlasku co vypise ubuntu?
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

jurij7

• Návštěvník
Re: PROSÍM pomoooc
« Odpověď #2 kdy: 06 Července 2010, 22:31:06 »
to ubuntu si instaloval cez wubi [z windowsu] alebo normalne na vlastnu partition? vedel by si sem presne prepisat [skopirovat|odfotit] tu hlasku co vypise ubuntu?

mosqa musim ti velmi podakovat za pomoc, uzdravil si mi pocitac, prisaham, ze som to predtym skusal aspon 10-krat a neslo mi to, ale az teraz ked som ti to isiel vyfotit mi ubuntu nabehlo bez problemov. Uz to funguje neviem co s tym bolo, ale diky.
p.s. Instaloval som to normalne na inu particiu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.