Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Warcraft III (+Frozen throne) - problém s CD [Vyřešeno]  (Přečteno 3404 krát)

RockFire

• Aktivní člen
  • *
    • Portfolio
Warcraft III (+Frozen throne) - problém s CD [Vyřešeno]
« kdy: 23 Července 2010, 09:56:01 »
Zdravím,
dle návodu jsem si nainstaloval W3 i s datadiskem, ale při spuštění mě přes hlášku Vložte CD-ROM nepustí ani (jak stálo v návodu) několik opakování. Je to zřejmě tím, že není přímo vložené CD, ale je namountované zkrzeva Gmount-iso. Máte nějaké řešení? Třeba jestli pomůže stáhnout si noncd crack a nahradit, nebo nějaké legálnější? :)
« Poslední změna: 26 Července 2010, 12:37:23 od RockFire »

peter.smrcak

• Návštěvník
  • Mytuts - komentované tutoriály
    • Mytuts - komentované tuts
Re: Warcraft III (+Frozen throne) - problém s CD
« Odpověď #1 kdy: 23 Července 2010, 18:02:30 »
Zdravím,
dle návodu jsem si nainstaloval W3 i s datadiskem, ale při spuštění mě přes hlášku Vložte CD-ROM nepustí ani (jak stálo v návodu) několik opakování. Je to zřejmě tím, že není přímo vložené CD, ale je namountované zkrzeva Gmount-iso. Máte nějaké řešení? Třeba jestli pomůže stáhnout si noncd crack a nahradit, nebo nějaké legálnější? :)

a crackol si uz hru? :D
Ubuntu 64bit

RockFire

• Aktivní člen
  • *
    • Portfolio
« Odpověď #2 kdy: 23 Července 2010, 18:36:18 »
Crackl, hra se "zapla", ale vyskočila jen černá obrazovka s myší a musel jsem PC restartovat. Nevíte co s tím? A mimoto neznáte nějakou klávesovou kombinaci pro tyto případy? Ve Windowsech jsem měl Alt+Tab, Ctrl + Alt + Delete nebo jen Start tlačítko. Tady nemám nic :D

peter.smrcak

• Návštěvník
  • Mytuts - komentované tutoriály
    • Mytuts - komentované tuts
« Odpověď #3 kdy: 24 Července 2010, 17:33:06 »
Crackl, hra se "zapla", ale vyskočila jen černá obrazovka s myší a musel jsem PC restartovat. Nevíte co s tím? A mimoto neznáte nějakou klávesovou kombinaci pro tyto případy? Ve Windowsech jsem měl Alt+Tab, Ctrl + Alt + Delete nebo jen Start tlačítko. Tady nemám nic :D

Ja som warcraft III(dota) hraval pod wine a v pohode mi to slapalo, este lepsie jak na windowse.
BTW, riadil si sa podla navodu?

http://wiki.ubuntu.cz/Warcraft%203
Ubuntu 64bit

RockFire

• Aktivní člen
  • *
    • Portfolio
« Odpověď #4 kdy: 24 Července 2010, 18:50:55 »
Ano řídil, ale už jsem na stopě. Když jsem zkoušel RTCW, hlásila konzole chybu s OpenGL. JE možné, že mi ve wine něco ohledně opengl chybí?

RockFire

• Aktivní člen
  • *
    • Portfolio
« Odpověď #6 kdy: 26 Července 2010, 12:37:05 »
Tak jsem vyřešil všechny a téma je možno uzavřít. Akorát kdyby měl někdo podobný problém, radši to sem sepíšu.

1. problém - Nešlo spustit (zamrzlo s černou obrazovkou). Řešení: Přeinstalovat ovladače grafiky
2. problém - Hra se nspouští na fullscreen (jsou vidět panely). Řešení: Přidat paramter -opengl (viz wiki), nebo vypnout efekty
3. problém - Hra se ve fullscreenu seká. Řešení: Přidat paramter -opengl (viz wiki)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.