Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chybové hlášení acer-wmi při startu Ubuntu 10.04 VYŘEŠENO!  (Přečteno 1429 krát)

Aure

• Návštěvník
Dobrý den.
Jsem začátečník a rád bych vás poprosil o radu s následujícími 2 problémy s Ubuntu 10.04 (instalované s LiveCD):
1) po startu počítače (poté co zmizí obrazovka pro vstup do BIOS) bliká delší dobu na obrazovce vlevo nahoře podtržítko až naskočí toto hlášení:

[nějaké číslice] acer-wmi: No or supported wmi interfaces unable to load.

Poté systém naběhne a funguje normálně. Nezpůsobuje to teda žádný závažný problém, ale minimálně to o dost prodlužuje start
2) několikrát se mi stalo, že po delším bezproblémovém běhu se jakoby "neobnoví" obrazovka, rozmaže se, "rozšumí", zůstanou části zavřených oken na pozadí atd. Pomohl pouze restart. Efekty žádné nepoužívám.

Mám notebook Acer Aspire 1350 s AMD Athlon XP-M 2600+,512 RAM, ATI Radeon 9200 (64MB?), Ubuntu je jediný OS na počítači.
Děkuji moc za odpovědi.

« Poslední změna: 31 Července 2010, 22:09:03 od Aure »

radin

• Host
Re: Chybové hlášení acer-wmi při startu Ubuntu 10.04
« Odpověď #1 kdy: 26 Července 2010, 20:58:30 »
Strejda Google nejde řadu odkazů, např: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/560464 , doporučuji prostudovat....

Aure

• Návštěvník
Re: Chybové hlášení acer-wmi při startu Ubuntu 10.04
« Odpověď #2 kdy: 31 Července 2010, 22:07:03 »
Díky moc :)
Nastudoval jsem, aplikoval a ... je to lepší. Myslím start systému. Ještě si s tím budu hrát.   
« Poslední změna: 31 Července 2010, 22:09:43 od Aure »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.