Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde mi hra Urban Teror  (Přečteno 1605 krát)

Michael2009

• Aktivní člen
  • *
Nejde mi hra Urban Teror
« kdy: 26 Července 2010, 19:30:00 »
Doby den.Mam 32 bit verziu Ubuntu 10.04 a nejde mi hra Urban teror.Ono ju zapne ale odrazu cierna obrazovka a len v malom modrom ramceku je napisane: Out of range! Neviete ako hru spojazdnit?V com je problem?
Moj OS je Ubuntu 10.10 Beta !!!

Mank

• Host
Re: Nejde mi hra Urban Teror
« Odpověď #1 kdy: 26 Července 2010, 19:37:33 »
Jaká GK ? typuju ze by to mohlo vyresit buto napsání xorg.confu ( a nebo pomenit rucne confy UrT na rozlisneni který tva GK podporuje (~/.q3a/q3ut4/q3config.cfg )

Michael2009

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 27 Července 2010, 08:40:33 »
Sorry ale ja som na compy taka lama vsetko spravim spojazdnim ale trva mi to hrozne dlho a velakrat si najprv znicim niekolko systemov az kym pridem k rieseniu.Takze nemohol by si mi to prosim ta vysvetlit nejak tak aby tomu aj taka lama ako ja pochopila? Dakujem
Moj OS je Ubuntu 10.10 Beta !!!

Mank

• Host
« Odpověď #3 kdy: 27 Července 2010, 10:34:45 »
out of range pise az tvuj Monitor tj nepodporuje urcite rozliseni/Frekvenci kterou do neho posíla Grafická Karta.
A pokud je UrT stahnuty ze stranek ( a ne z playdeb) je dobré naistloval aj OpenArena ( a zkusit ji sputit ci nahodou není zakopany pes jinde)
tj potom stačí podivat do ~/.q3a/q3ut4/q3config.cfg a najit frekvenci ( a rozlišení) a zmenis na rozlisení který podporuje.

Brano

• Host
« Odpověď #4 kdy: 27 Července 2010, 13:46:26 »
Michael2009, poprosil by som Vás o informáciu akú máte Grafickú kartu vo svojom PC. Tím uľahčíme vyriešenie možného problému.
« Poslední změna: 27 Července 2010, 13:49:30 od Brano »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.