Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: gnome panel jako ve windows  (Přečteno 3326 krát)

geuin

• Host
gnome panel jako ve windows
« kdy: 27 Listopadu 2006, 21:06:01 »
rád bych si nastavil gnome panel podobně jako panel windows. Hlavně bych potřeboval pruh spuštěných úloh dostat do hlavního panelu. Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel. Taky bych rád zrušil texty Aplikace, místa, systém a nahradil je třeba ikonami nebo přesunul do hlavního menu pod obrázek ubuntu. Ale víc mě trápí pruh úloh. Chtěl bych ho sloučit s hlavním panelem. Díky

OtoBrzo

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 28 Listopadu 2006, 09:21:56 »
1 pravym tlacitkem mysi klikni na spodni panel a dej odstranit
2 mysi presun vrchni panel dolu (klikni a potahni)
3 pravym tlacitkem mysi vloz aplet > co potrebujes, otevrena okna, plochy,
   hlavni menu, ....ty nazvy asi nejsou presne

Neni to tezke:-)

Vojtin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 28 Listopadu 2006, 22:31:59 »
Citace: geuin
rád bych si nastavil gnome panel podobně jako panel windows. Hlavně bych potřeboval pruh spuštěných úloh dostat do hlavního panelu. Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel. Taky bych rád zrušil texty Aplikace, místa, systém a nahradil je třeba ikonami nebo přesunul do hlavního menu pod obrázek ubuntu. Ale víc mě trápí pruh úloh. Chtěl bych ho sloučit s hlavním panelem. Díky
A co takhle nejdřív zkoušet a pak se ptát? V linuxu jde vše, jen vědět jak, ale tohle je fakt banalita na pár kliknutí.

zutroy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Listopadu 2006, 22:58:28 »
Citace: Vojtin
A co takhle nejdřív zkoušet a pak se ptát? V linuxu jde vše, jen vědět jak, ale tohle je fakt banalita na pár kliknutí.
Tohle byl jeho prvni dotaz, tak bych nebyl az tak nevrlej..
Je sice pravda, ze kliknout pravym tlacitkem na panel musi trknout (bez urazky) kazdyho blbce (zvlast kdyz to podobne funguje i ve widlich), ale zase se tady nic takovyho (co ja vim) uz stokrat neresilo, takze to zas az tak stupidni dotaz nebyl.
"I'm not crazy. Don't call me crazy! I'm just not user-friendly."
:-P

Tomáš "Piškot" Petera

• Stálý člen
  • **
    • http://www.spolnet.cz
« Odpověď #4 kdy: 29 Listopadu 2006, 14:22:20 »
Možná by bylo přínosem tyto dost časté věci směrovat do Wiki a odepisovat jen odkazem. Navíc nemyslím že by se ptal nějak zle.
Už to funguje ... tedy než se rozhodnu to zase poladit.

Vojtin

• Host
« Odpověď #5 kdy: 29 Listopadu 2006, 16:39:11 »
Citace: zutroy
Citace: Vojtin
Tohle byl jeho prvni dotaz, tak bych nebyl az tak nevrlej..
Je sice pravda, ze kliknout pravym tlacitkem na panel musi trknout (bez urazky) kazdyho blbce (zvlast kdyz to podobne funguje i ve widlich), ale zase se tady nic takovyho (co ja vim) uz stokrat neresilo, takze to zas az tak stupidni dotaz nebyl.
To neni nevrlost, ale snad každej kdo si sedne k neznámímu prostředí, začne nejdřív zkoumat a pak se ptát :) takhle to vypadá, že uživatel nemá o linuxu moc valný mínění (určitě to ten linux neumí a tak se zeptam, kde přepsat ty konfiguráky :) )

zutroy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 29 Listopadu 2006, 17:36:53 »
:-)
(proc nejde napsat velky D ve smajliku?)
"I'm not crazy. Don't call me crazy! I'm just not user-friendly."
:-P

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #7 kdy: 29 Listopadu 2006, 17:43:11 »
:-d
Ozaj
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.