Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Empathy - Facebook chat [vyřešeno]  (Přečteno 2528 krát)

Jan Nejedlý

• Návštěvník
Empathy - Facebook chat [vyřešeno]
« kdy: 23 Srpna 2010, 13:51:15 »
Zdravím vespolek,

Dneska jsem se rozhodl, že si do komunikačního klienta empathy (verze os 10.04) připojím facebook chat. Ale problém je v tom, že po zadání uživatelského jména (to co je v adrese) a svého hesla pro přihlášení do facebooku to nefunguje. Stále dokola to hlásí chybu odpojen od sítě.

Nevíte někdo, jak tuto chybu opravit?

Děkuji
« Poslední změna: 23 Srpna 2010, 16:24:10 od Jan Nejedlý »

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Re: Empathy - Facebook chat
« Odpověď #1 kdy: 23 Srpna 2010, 15:35:12 »
Zdravím vespolek,

Dneska jsem se rozhodl, že si do komunikačního klienta empathy (verze os 10.04) připojím facebook chat. Ale problém je v tom, že po zadání uživatelského jména (to co je v adrese) a svého hesla pro přihlášení do facebooku to nefunguje. Stále dokola to hlásí chybu odpojen od sítě.

Nevíte někdo, jak tuto chybu opravit?

Děkuji

V Empathy musíš zadat uživatelské jméno nikoliv to, co zadáváš na webu, ale to, co máš na svém profilu > Informace > Kontaktní údaje > Profil na facebooku.

Jinak Empathy mi jako IM klient přišel dost těžkopádný, vždy ho s novou verzí Ubuntu odinstaluji a nainstaluji poslední verzi Pidgina, vč. facebook chatu ( zde zadáváš ty přihlašovací údaje, jako se přihlašuješ na webovém rozhraní, tj. email + heslo)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Jan Nejedlý

• Návštěvník
Re: Empathy - Facebook chat
« Odpověď #2 kdy: 23 Srpna 2010, 16:23:55 »
Tak jsem na tvojí radu nainstaloval pidgin a již to jede v pohodě. Díky za radu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.