Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: par dotazu k Ubuntu Edy Eft [vyřešeno]  (Přečteno 1732 krát)

night-walker

• Návštěvník
par dotazu k Ubuntu Edy Eft [vyřešeno]
« kdy: 29 Listopadu 2006, 06:00:30 »
tak dnes jsem upgradoval z DD na EE a rozhodne to nebylo bezproblemove, a chvilema sem uz mel chut naformatovat disk a hodit tam zpet DD...no ale nejak sem to prekousl a proto chci pomoc s nekolika mensima problemkama:

1) na ploše se mi zobrazila ikona Deleted items a Computer.....jak se těchto ikon zbavím? nechci aby se mi na ploše zobrazovali a návod sem tu na to nikde nenašel

2) nějak se rozházely fonty, takze v horni liste okna se mi text zdá až příliš tučný a stejně tak v firefoxu a opeře při prohlížení webových stránek........naopak ikony na ploše mají pro změnu moc velký a tenký font....přitom v nastavení fontů v System->Pref->font k žádným změnám nedošlo

díky za rady
« Poslední změna: 30 Července 2010, 03:50:52 od Anna Taliánová »
Když jsem šel po schodech, potkal jsem muže, který tam nebyl. Dnes tam zase nebyl.....Přál bych si aby odešel.

Ubuntu 7.10 + Gnome + Openbox @ NB ASUS M6A-B016 PM750, Intel 915GM

Dent

• Návštěvník
par dotazu k ubuntu EE
« Odpověď #1 kdy: 29 Listopadu 2006, 15:35:27 »
1.) gconf-editor -> apps -> nautilus -> desktop a tam si naklikejte, co chcete na ploše a co ne :)

night-walker

• Návštěvník
par dotazu k ubuntu EE
« Odpověď #2 kdy: 29 Listopadu 2006, 21:38:07 »
tak v ->desktop mam jen polozky computer_icon_name a trash_icon name a ty na pritomnost tech dvou ikon nemaji vliv, takze nevim co mam kde smazat nebo nastavit
Když jsem šel po schodech, potkal jsem muže, který tam nebyl. Dnes tam zase nebyl.....Přál bych si aby odešel.

night-walker

• Návštěvník
par dotazu k ubuntu EE
« Odpověď #3 kdy: 29 Listopadu 2006, 22:21:48 »
tak vyreseno......... stačí do gconf-editor -> apps -> nautilus -> desktop doplnit:

computer_icon_visible False
trash_icon_visible False
« Poslední změna: 30 Července 2010, 03:50:34 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.