zdravim miestne osadenstvo.
Je tomu nieco cez 3 roky co som sa nadobro zbavil windowsu a presiel na linux, s ktorym som nadmieru spokojny. Samozrejme, nic nie je dokonale, ale vsetko sa dalo vyriesit k spokojnosti a nemam prakticky linuxu co vytknut. Snad mozno viac smelosti a priebojnosti
.
Pred 2 mesiacmi som si kupil iPad a po par dnoch pouzivania som zacal rozmyslat, ze k nemu potrebujem iTunes. Ten bezi ale len na MACu alebo windowse. K windowsu som sa uz vracat nechcel a tak som zacal pokukovat po roznych macbookoch. Nakoniec sa podarilo a v utorok som sa stal novym majitelom macbooku white.
Znamena to, ze uz asi linux pouzivat nebudem, ale urcite s nim budem prichadzat do kontaktu - matka ma ubuntu na desktope a sestra si vezme moj stary notas s ubuntu. Kedze tieto dva PC bezia prakticky bez problemov a je tomu uz dost davno, co som potreboval pomoc, ako aj je (bohuzial) dost davno co som niekomu poradil, tak na forum asi postupne prestanem chodit.
Tymto sa chcem aj zaroven podakovat za vsetky rady a pomoc, ktoru som tu za tie 3 roky nasiel. Je to jedno z najlepsich for pre ubuntu a linux vseobecne na SK a CZ a budem sa snazit nadalej o to, aby pribudlo viac linux userov na ukor windowsu
.
Diky a majte sa tu...