Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird - problém s podpisem při odpovídání  (Přečteno 2150 krát)

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
Thunderbird - problém s podpisem při odpovídání
« kdy: 15 Září 2010, 02:21:23 »
Dneska jsem zahodil Evolution a přešel na Thunderbird, který se mi zdá mnohem vyspělejší.
Všiml jsem si, že Thunderbird při odpovídání na zprávu nepřidá k podpisu dva spojovníky ("--"), které tam obyčejně vkládá při psaní e-mailu.

Ví někdo, co s tím?
Děkuju. :)
^\-(o)_(o)-/^

petohl

• Návštěvník
Re: Thunderbird - problém s podpisem při odpovídání
« Odpověď #1 kdy: 15 Září 2010, 07:09:37 »
doinstaluj si rozsirenie SmartTemplate - umoznuje nastavit podpisy aj pri novej sprave a aj pri odpovedi

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15 Září 2010, 10:50:35 »
To je ono! :)
^\-(o)_(o)-/^

RiP

• Aktivní člen
  • *
    • Richard Pastrňák
« Odpověď #3 kdy: 15 Září 2010, 22:35:15 »
Všiml jsem si, že Thunderbird při odpovídání na zprávu nepřidá k podpisu dva spojovníky ("--"), které tam obyčejně vkládá při psaní e-mailu.
Thunderbird znak podpisu ("-- " - na konci je ještě mezera) při odpovědi k podpisu přidává. Výjimkou je pouze případ, kdy si nastavíte, že odpovídáte na začátek e-mailu a podpis pak umisťujete doprostřed e-mailu. Je to z toho důvodu, že poštovní programy (ty modernější) se chovají tak, že vše co následuje za znakem podpisu považují za podpis a tedy při odpovědi oříznou.

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 15 Září 2010, 23:03:12 »
Aha, to jsem nevěděl. Nicméně třeba Gmail to tam přidává, i když je podpis uprostřed. :)
^\-(o)_(o)-/^

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.