Zdravím,
mám potíž týkající se služby ShipIt, při pokusu o zadání nového requestu mě odmítne s tvrzením, že další CD není schopen zaslat a jako řešení nabízí stáhnutí a upgrade. Upgrade si nemůžu dovolit, kdybych to měl stahovat, tak v této (Zlínské) díře je to tak na rok práce

Přesněji tento problém trvá od dob Jauntyho, když jsem si objednal 1x Ubuntu a 1x Kubuntu, které mi bez sebemenších problémů došlo už někdy o Vánocích 2009.
Když jsem si chtěl odjednat Lucid, tak se mi toto oznámení zobrazilo. Řekl jsem si, že dobrá, stáhnu si to, nic se neděje. Sice mě mrzelo, že nedosáhnu na originálku, ale co se dá už dělat

Teď to zkouším i s novým Maverick Meerkat a situace je stejná i přes to, že jsem "rok čekal". Je sice fakt, že poptávka po CD je velmi velká, ale já jsem ochoten si pro originálku počkat klidně i nějaký ten měsíc.
Taktéž bych se chtěl zeptat, jestli někdo náhodou nemá v okolí Zlína originální balení (stačí CD) Lucid Lynxu, jestli by to chtěl někdo darovat nebo za nějaký slušný peníz - kdyby nebylo zbytí.
Toď vše, dík předem za Vaše odpovědi.