Ja som asi slepy, ale v Kopete sa mi nepodarilo nastavit aby mi zobrazoval historiu sprav. (take to zatvorenie okna s chatom.. otvorim ho napr. o 3 hodiny neskor a vidim tam predosle spravy) V Mirande pod win som si len nastavil aby tam automaticky pridal vsetky spravy z poslednych 24h, IMO idealne riesenie.
Takze teraz v Kubuntu bezim Gaim, ktory mi tiez celkom vyhovuje, dokonca pridava aj stare spravy pri otvoreni okna (sice per-session, nie podla casu, ale "lepsie jak dratom do oka").
Ale mam s nim 2 problemy, tak by ma zaujimalo ci je to normalne abo mam nadej ze to raz aj vyriesim:
1) (velky problem) pustil som si kalkulacku, trochu tam nieco pocital, dal som Copy answer a potom paste do ICQ okna GAIM-u = okamzity crash.
Je to normalne aj v Ubuntu, alebo je to kombinaciou Kubuntu + Gaim?
Robi to aj Vam? Mam to hlasit ako bug?
2) (nepodstatna vec) normalne v systray mam 2 riadky ikoniek, po spusteni Gaimu sa obcas chova jeho ikonka slusne (zaradi sa nad/pod nejaku inu), ale po urcitom case sposobi ze sa vsetky ikonky zoradia na jeden riadok (ako keby bola prilis vysoka?? Ale vizualne sa nemeni, stale vyzera tak ze by sa vosla aj do 2-riadkoveho modu)
Ak mi niekto poradi kde hladat historiu sprav v Kopete, tak budem tiez vdacny, prvy dojem z neho bol celkom pozitivny a nerobi mi problem 2) (paste z kalkulacky som este neskusal).