Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Company of Heroes a Cod2  (Přečteno 1175 krát)

Michalko

• Návštěvník
Company of Heroes a Cod2
« kdy: 07 Listopadu 2010, 14:32:38 »
Zdravím,

mám problém s týmito dvoma hrami, ktoré chcem rozbehať na Ubuntu 10.10 64bit. Company of Heroes som bez problémov nainštaloval cez Wine ale keď chcem spustiť hru hodí mi to takýto error: Not Enough virtual memory to run the game. Your system total paging files must be at least 768mb. Please consult the manual that came with your OS. Neviem si stým rady. Hľadal som aj na nete aj tu na fóre a nič som nenašiel :( mám 3Gb RAM a swapovanie nastavené na 9Gb. Skúšam to na notebooku HP 6730s Mobile Intel GL40 Express Chipset , 667 MHz, procesor Intel Pentium Dual-Core Processor T3400 (2.16 GHz, 1 MB L2 cache, 667 MHz FSB). Ovládače mám nainštalované.
No a Call of Duty 2 mi spustí, ale vidím iba prázdne menu a hrá hudba a ostatné nápisi nevidím takže nemôžem na nič kliknúť, inštaloval som to podľa tohto návodu http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,32814.0.html vedel by mi niekto pomôcť? Obe hry mi na Windows 7 šli bez problémov. Tieto jediné dve hry chcem rozbehať a už sa o to snažím dva týždne a dochádza mi trpezlivosť a nerád by som len kvôli tomu prechádzal späť na Windows.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: Company of Heroes a Cod2
« Odpověď #1 kdy: 07 Listopadu 2010, 22:24:19 »
Takže som sa rozhodol, že ti napíšem.Nainštaluj si Playonlinux.Je to jednoduchá alikácia pomocou ktorej si CoD2 nainštaluješ.Snáď tomu pochpíš.Klikneš si že pridať(nájdeš si CoD2), strčíš CD a inštaluješ ako u win.Inštalačný skriptík na CH v playonlinux nie je.Skús nejaké tipy, ktoreé sú na http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=pplication&iId=4506Veľa šťastia
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.