Myslim si Pani, ci Pan, ze to ste na tom este celkom dobre, ked vidite nejake tie zachytne body BIOSove, mne sa neukazu pri zapnuti ziadne Fka, Deletka nic a samozrejme rovnako nic sa neda vyvolat, len tmava obrazovka. Google je plny software rieseni "nejde spustit NB" kde nechyba poznamka "LEN pise Starting Windows", "LEN Skúšal som boot systému ale žiadna zmena" "LEN PIP PIP" atd ... kurde, to som jediny v celom googli, komu "nejde spustit NB" "LEN prd?" Dokonca uz som skoro nasiel riesenie a to ho tu musim postnut, mozno niekomu pomoze k dlhsiemu zivotu. Toto je riesenie priamo od Mikrosoftu.:
1.) Overte, či je pripojený napájací kábel počítača.
2.) Odpojte počítač z elektrickej zásuvky a pripojte k nej iné elektrické zariadenie (napríklad lampu, ventilátor alebo rádio). Ak zariadenie nepracuje, príčinou problému nebude počítač, ale elektrická zásuvka.
Takze zla zasuvka? Vetrak fuka
Takze pri zlej zasuvke to konci? Ine riesenie neexistuje? Pomaha Windows tu je
zdroj.:
http://windows.microsoft.com/sk-sk/windows-xp/help/setup/how-to-fix-computer-that-will-not-startOd windowsu som dostal teda velmi tazku ulohu ... Skontrolovat, ci zasuvka svieti, ci vetrak fuka, no bolo to pre mna velmi psychicky narocne a zistenie, ze mi zdrojak funguje a ze mi predlzovacka svieti. Neprajem nikomu tie pocity ...
Cez vikend budem s mojim HW kuzelnikom maturovat, tak drzte palce. Ak bude do 3tice transplantovany a fungovat, tak mate vsetci u mna po pivecku. Ahojte a zdravy vas mintak