Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Data z Windows do Linuxu, Office (pošta) atd...  (Přečteno 1372 krát)

Aratain

• Návštěvník
    • www.aratain.com - osobní stránky
Data z Windows do Linuxu, Office (pošta) atd...
« kdy: 07 Prosince 2006, 11:16:44 »
Pracuji jako servisní technik PC sítí (hlavně wifi). Používám delší dobu pro správu NATu FreeBSD (v terminálu). Na jednom svém PC jsem měl XP. Přidal jsem mu další dva disky načež mi ta ,,majkrosoftí svině" nahlásila, že se chce opět aktivovat. Okamžitě šla dolů a místo ní nastoupila Mandriva. XLS, DOC z MSoffice její OpenOffice bezproblémů zvládá... V tom nebyl problém. Problém nastal s poštou. To jsem vyřešil tak, že na NB jsem si nainstaloval Win2000 (na FATku) a UBUNTu. Mainstaloval jsem si pošťáka z Mozzily (Thunderbird). Ten umí převést poštu z MSOutloku do sebe a jeho složku pak lze bez obtíží překopírovat do Linuxu. Fajn. A ted bych měl otázky (budu se ptát postupně) na někoho z vás, kdo by mi byl ochoten pomoci. Co s kalendářem z MSOutlooku. Jak ho dostanu do Linuxu. KOrganizer je krásný, ale import z MSOutlooku neumí... ??? Aratain (A)
Technik IST. Linux (Mandriva, Ubuntu, FreeBSD - programovani PERL a C++). Dělám WiFi internetové připojení a nesnáším produkty Microsoft.
,,Software nekradu (mj. také proto, že jej vytvářím). Bud si ho nechte ukrast jinde nebo si zaplatte 10tis (Win+office) nebo se budete muset zacit trochu ucit a já vám nainstaluji Linux"

nojvirt

• Aktivní člen
  • *
Data z Windows do Linuxu, Office (pošta) atd...
« Odpověď #1 kdy: 07 Prosince 2006, 11:21:01 »
Ubuntu od 5.04...

"My howercraft is full of eels!!"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.