Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kodeky  (Přečteno 1553 krát)

Pesho

• Návštěvník
kodeky
« kdy: 17 Listopadu 2010, 00:36:08 »
Zdar lidi, nevíte jak a kde stáhnout kodeky videa? Začínám s Ubuntu 10.04 tak si s tím nevim moc rady :-( Mám film který mi normálně jede... zvuk ok a obraz taky a netrhá se... problém je v tom že nesedí barvy (např. skin lidí je modrý apod.). Díky všem za pomoc.

Pavel Půlpán

Re: kodeky
« Odpověď #1 kdy: 17 Listopadu 2010, 01:12:26 »

Pesho

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Listopadu 2010, 13:43:49 »
Mám nainstalované nějaké kodeky, ale pořád problém přetrvává, asi bych potřeboval trochu přímější radu. Používám Totem 2.30.2 (GStreamer 0.10.28). Zkouším přehrát XVID Mpeg4 a pořád to blbne.

Pavel Půlpán

« Odpověď #3 kdy: 17 Listopadu 2010, 15:51:27 »
Ok, mrkni jestli máš nainstalovány tyto balíky:
- ubuntu-restricted-extras (oficiální repozitáře Ubuntu)
- non-free-codecs (repozitáře Medibuntu)
Viz. http://wiki.ubuntu.cz/Vyhrazené formáty

Zkusil bych i jiný přehrávač, třeba VLC?!

Pesho

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 19 Listopadu 2010, 15:48:14 »
Zkusil jsem VLC už dřív a pořád nic. Tak jsem se koukl na nastavení hardware a problém byl v tom :-) Ale díky za rady ;-) Jinak mám teď jinej problém od instalace aktualizací mi v Empathy přestalo běhat icq a netušim proč když mám vše správně nastaveno a facebook a jabber mi běhaj ok :-( Netušíš čím by to mohlo být? Píše mi to chybu sítě...

luisah

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 19 Listopadu 2010, 18:17:46 »
Jinak mám teď jinej problém od instalace aktualizací mi v Empathy přestalo běhat icq a netušim proč když mám vše správně nastaveno a facebook a jabber mi běhaj ok :-( Netušíš čím by to mohlo být? Píše mi to chybu sítě...
Problém není na Vašem přijímači, problém je někde jinde :) To nejde skoro nikomu, resp. mrkni na nejnovější témata, kterých se icq týká. Je jich tu za poslední tři čtyři dny spousta. Dá se vyřešit, já nezkoušel, icq skoro nepoužívám.

Pesho

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 20 Listopadu 2010, 22:14:32 »
Děkuji mnohokrát  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.